Новини

У Новому Роздолі поліцейські затримали зловмисника за підозрою у крадіжці з автомобіля

6 вересня, близько 16.00, до поліції надійшло повідомлення від мешканця одного з сіл Львівського району про те, що з його автомобіля «Volkswagen», припаркованого на проспекті Шевченка у місті Новий Розділ, невідома особа викрала ґаджет.

Про це пише Четверта студія з посиланням на поліцію Львівщини.

На місце події негайно виїхали слідчо-оперативна група та співробітники інших служб відділу поліцейської діяльності Стрийського районного управління поліції та працівники кримінальної поліції відділення поліції №2 Стрийського районного управління поліції. Проведеними заходами оперативники встановили, що до вчинення крадіжки причетний 42-річний місцевий мешканець, та затримали його в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Також правоохоронці виявили та вилучили у нього речові докази.

За фактом слідчі територіального підрозділу поліції, за процесуального керівництва Стрийської окружної прокуратури, відкрили кримінальне провадження за ч.4 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.

Досудове розслідування триває. Невдовзі суд обере затриманому запобіжний захід.

Коментарі

Олег Довганик

Share
Published by
Олег Довганик

Recent Posts

Голова Держспецтрансслужби пояснив про рубежі оборони

Споруджувати укріплення в "мінус три поверхи" просто на кордоні неможливо, серйозна фортифікація йде далі

11 години тому

В Україні через співпрацю з Росією отримали понад 25 млн грн незаконного прибутку

Процесуальне керівництво в провадженні здійснює Офіс Генерального прокурора, оперативний супровід — Служба безпеки України

11 години тому

Садовий хоче взяти мільярд гривень кредиту

На будівництво сміттєпереробного заводу

12 години тому

Садовий знову поїхав за кордон

Провідує дітей

12 години тому