Новини

У Моршині реалізовано проект «Музей однієї ікони» (ФОТО)

В рамках конкурсу, що проводила Асоціація органів місцевого самоврядування “Єврорегіон Карпати – Україна” за підтримки департаменту міжнародної технічної допомоги та міжнародного співробітництва Львівської обласної державної адміністрації у місті Моршині на Львівщині, реалізовано проект «Музей однієї ікони».

Про це повідомляє Моршинська міська рада.

Як зазначається у повідомленні,  з метою збереження національної пам’яті та популяризація історії та культури українського народу, зокрема, громади міста Моршина, зацікавлення і приваблення відвідувачів, музей обладнали сучасним обладнанням, а саме: звукопідсилюючою та звуковідтворюючою апаратурою, освітленням, мультимедійним обладнанням, придбано дерев’яні лавки та підставки для інформаційних альбомів. Для ознайомлення з історією та представленими музейними експонатами виготовлено поліграфічну продукцію.

Проект реалізовано в рамках Програми підтримки ініціатив місцевих карпатських громад, яка реалізується Асоціацією “Єврорегіон Карпати – Україна” та фінансується за кошти міського бюджету, обласних бюджетів Львівської, Закарпатської, Івано-Франківської, Чернівецької областей, компанії ДТЕК, ПрАТ “Моршинський завод мінеральних вод “Оскар”.

Фото: Моршинська міська рада

 

Коментарі

Ольга Корнієнко

Recent Posts

Львів святкує День народження

Мер ще досі Садовий

19 години тому

Львівщина отримала 30 позашляховиків від британців

Цього разу близько 50 британців наважилися подолати багато кілометрів, аби особисто доправити цей транспорт

19 години тому