У Моршині горів гуртожиток сімейного типу (ФОТО)

Новини 06 Жовтня, 2020 623

Фото: ДСНС

Сім’ям, які потребують житло, тимчасово надано помешкання в приміщенні Моршинської міської лікарні

У Моршині горів гуртожиток сімейного типу.

Як пише «Четверта студія», про це повідомляє сайт міста Стрия.

Як зазначається, 5 жовтня о 11.45 год. надійшло повідомлення про займання гуртожитку сімейного типу по вулиці 50-річчя УПА 5 у місті Моршині. Пожежу ліквідували.  На місці події працювала слідчо-оперативна група.

Внаслідок лиха сім’ям, які потребують житло, тимчасово надано помешкання в приміщенні КП «Моршинська міська лікарня» у палати з покращеними умовами.

На засіданні комісії ТЕБ і НС прийнято рішення про утворення комісії для встановлення розмірів збитків, надання матеріальної допомоги постраждалим та ліквідації наслідків пожежі.

Як повідомили у ГУ ДСНС у Львівській області, 5 жовтня о 11:45 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку. Пожежа виникла в м. Моршин на вул. 50-річчя УПА, 5 на даху двохповерхового цегляного житлового будинку, розміром 10х20 м.

До місця події було негайно направлено вогнеборців. На момент прибуття рятувальників дах будівлі був охоплений вогнем. Аби гарантувати безпеку мешканцям, рятувальники вивели на свіже повітря 15 людей.

О 12:47 пожежу локалізовано та о 13:22 повністю ліквідовано в складі двох ланок газодимозахисної служби.

Вогнем знищено покриття на площі 20 кв.м., речі домашнього вжитку на площі 10 кв.м, також пошкоджено покриття на площі 120 кв.м, дерев’яне перекриття на площі 100 кв.м, стіни на площі 40 кв.м, двері на площі 4 кв.м, вікна на площі 3 кв.м.

Врятовано будівлю від знищення вогнем. До ліквідації займання залучалось 20 чоловік особового складу та 4 одиниці спецтехніки.

Причини виникнення займання встановлюють правоохоронні органи. Внаслідок пожежі ніхто не постраждав.

 

 

 

м. Моршин: вогонь ледь не знищив житловий будинок#рятувальникиЛьвівщини #firefighters5 жовтня о 11:45 до Служби…

Опубліковано Головне управління ДСНС України у Львівській області Понеділок, 5 жовтня 2020 р.

Коментарі

Позначки: , ,