Новини

У МОН назвали дати проведення в Україні пробного ЗНО

Міністерство освіти та науки веде підготовку до проведення зовнішнього незалежного оцінювання згідно з першим сценарієм, який було визначено ще в березні: ЗНО відбудеться з 25 червня по 17 липня, пробне ЗНО 15 та 17 червня.

Про це на засіданні уряду 13 травня сказала т.в.о міністра освіти та науки Любомира Мандзій, повідомляє  Укрінформ.

“Навчальний рік у закладах загальної середньої освіти закінчується наприкінці травня, відповідно до затвердженої структури навчального року. Йдеться про заняття. Щодо підготовки до ЗНО. у березні на сайті МОН було оприлюднено сценарії завершення навчального року та проведення ЗНО. Зараз ми працюємо над реалізацією першого сценарію. ЗНО відбудеться з 25 червня по 17 липня, пробне ЗНО 15 та 17 червня”, – сказала Мандзій.

Вона додала, що з 6 по 17 травня є можливість зареєструватися на ЗНО ближче до пункту проживання учасника.

За словами Мандзій, пунктів тестування буде близько 1,5 тис., у них будуть забезпечені належні умови. Зараз Міністерство освіти та науки спільно з МОЗ готують відповідні рекомендаційні матеріали стосовно вимог до проведення зовнішнього незалежного оцінювання.

Як додав на засіданні уряду Прем’єр-міністр Денис Шмигаль, цей сценарій буде реалізований, якщо дозволить епідеміологічна ситуація в країні.

Коментарі

Кенцало Юра

Recent Posts

Львів святкує День народження

Мер ще досі Садовий

17 години тому

Львівщина отримала 30 позашляховиків від британців

Цього разу близько 50 британців наважилися подолати багато кілометрів, аби особисто доправити цей транспорт

17 години тому