Новини

У місті на Львівщині може зупинитись подача опалення

У звʼязку з російськими атаками по ТЕС у м.Добротворі під серйозною загрозою проходження опалювального сезону 2024/2025.

Про це повідомив екс-голова Львівської обласної ради, військовослужбовець ЗСУ та чинний депутат ЛОР Олександр Ганущин, пише Четверта студія.

“Сьогодні владі Львівщини треба бути готовою до сценарію повної зупинки єдиного постачальника тепла у цьому місті. І діяти вже зараз, не очікуючи від русні «додаткових обставин» настання надзвичайної ситуації воєнного характеру регіонального рівня.

Найближчим часом у відкритих ЗМІ поділюся своїми думками щодо того, хто і в який спосіб має бути готовий взяти на себе транспортування та постачання теплової енергії у Добротворі.

А Львівська обласна державна адміністрація, у керівництві якої чимало небайдужих до енергетики, вже найближчим часом мала б відзвітувати на сесії Львівська обласна рада. Чиновницько/бюрократичною мовою – про заходи з підготовки обʼєктів ЖКГ та ПЕК у місті Добротворі до осінньо-зимового періоду 2024/25 року та його проходження.

Простою мовою – що буде з теплом у Добротворі”, – написав Ганущин.

Коментарі

Олег Довганик

Share
Published by
Олег Довганик

Recent Posts

Садовий хоче заборонити Telegram

Мер Львова, перебуваючи у Нью-Йорку, видав черговий кринжовий допис

8 години тому

На Львівщині працює вітрова електростанція (ФОТО, ВІДЕО)

Працюємо над тим, аби зробити стабільнішою нашу енергосистему!

8 години тому