Новини

У межах АГРОПОРТУ обговорили локальну туристичну кухню

В межах другого дня Х Міжнародної виставки та форуму «АgroportWestLviv 2019»відбулась дискусійна панель: «Локальна туристична кухня».

З вітальним словом до учасників заходу звернувся перший заступник голови Львівської ОДА Ростислав Замлинський.

«Дуже важливу роль у розвитку туристичної галузі посідає саме кулінарія. Це має бути хороша, якісна кухня, яка відповідає європейським стандартам. Адже це забезпечує емоції людей, які відвідують Львівщину. Ми пишаємося тим, що Львівщина має певні інноваційні підходи і з точки зору традицій куховаріння, і сьогодні ми були учасниками приготування страв з равликів. Також ми пишаємося людьми, які проводять активну промоцію і області і України саме через туристичну сферу»,- зазначив Ростислав Замлинський.

Також в межах Х Міжнародної виставки та форуму «АgroportWestLviv 2019» розглянули питання безпеки харчових продуктів, впровадження стандартів міжнародної системи НАССР, а також провели кулінарні майстер-класи.

Коментарі

Кенцало Юра

Share
Published by
Кенцало Юра

Recent Posts

У Яворові відкрили пам’ятний знак

«Алея пам'яті Героїв Яворівської громади»

10 години тому

У Львові можуть закритись 50 ресторанів

Дивне повідомлення власника мережі Фест

11 години тому