Новини

У липні Львів підтримав армію на 78 мільйонів гривень

Громада Львова продовжує підтримувати українську армію. У липні 2024 року місто закупило та передало нашим захисникам різну техніку та обладнання на 46,6 млн грн, а також надало субвенцій військовим частинам на 31,4 млн грн.

Про це пише Четверта студія з посиланням на прес-службу ЛМР.

Зокрема, за місяць у межах ініціативи «Помста Лева» закупили: 1128 дронів і БПЛА, 8 транспортних засобів (авто, спецтехніка), 15 РЕБ-систем та інших засобів для боротьби з ворогом. А загалом за перші 7 місяців 2024 року на потреби ЗСУ з міського бюджету Львова уже скерували 541 мільйон гривень.

Нагадаємо, Львів постійно надає кошти на обороноздатність та підтримку військових, які захищають Україну від російських окупантів. Відповідно до міської програми підтримки ЗСУ, на запити військових бригад і частин місто купує те, що сьогодні вкрай потрібне на передовій, або дає на це субвенції. Це дрони, автомобілі, рації, різні спеціалізовані технічні речі. Закупівлі відбуваються у межах ініціативи «Помста Лева».

Загалом у бюджеті Львівської МТГ на 2024 рік лише на закупівлю обладнання та необхідних засобів для Збройних сил України передбачено 1 млрд грн.

Коментарі

Олег Довганик