У Львoвi зрoбили крoк дo бyдiвництвa Льoдoвoї aрeни

Новини 24 Лютого, 2021 637
Фото: Олексій Різник.

Фото: Олексій Різник.

Комісія архітектури, містобудування та розвитку територій Львівської міської ради погодила продовження ТзОВ “Львівбудмакс-Інвест” терміну оренди земельної ділянки на вул. Гетьмана І. Мазепи, 1-б.

Про це у Фейсбуці повідомив депутат Олексій Різник, пише Четверта студія.

Йдеться про будівництво Першої льодової арени, але питання зависло і довго не могло знайти вирішення у стінах Львівської міської ради. Це призвело до того, що за останні три роки цю спортивну льодову арену так і не збудували.

Спір тривав між Львівською міською радою та замовником будівництва з приводу терміну і вартості користування. Мікрорайон, де планують збудувати льодову арену, дійсно є обмеженим в частині спортивної інфраструктури.

Сьогодні комісією було прийнято рішення щодо зменшення розміру орендної плати до 6%, у зв’язку із тим, що в період пандемії будь-якому інвестору складно виконувати свої фінансові зобов’язання. З цією метою й було прийнято рішення, аби розпочати будівництво льодової арени максимально швидко та посприяти реалізації цього проекту.

Львів один із небагатьох обласних центрів, який на сьогодні немає льодової арени. У нашому місті є багато прихильників такого виду спорту, як хокей. І я особисто також люблю хокей. Фактично, цим рішенням орган місцевого самоврядування сприяє інвесторам, які розбудовують спортивну інфраструктуру Львова.

❗ Комісія архітектури, містобудування та розвитку територій Львівської міської ради погодила продовження ТзОВ “…

Опубліковано Олексій Різник Середа, 24 лютого 2021 р.

Коментарі

Позначки: , , ,