Новини

У Львові жінка втратила свідомість у маршрутці

Контролерки спільно з небайдужими пасажирами надали домедичну допомогу жінці, яка втратила свідомість 

Працівниці відділу контролю ЛКП “Львівавтодор” допомогли пасажирці, якій раптово стало погано у салоні громадського транспорту. Ситуація трапилася 11 вересня в маршрутці №29.

Про це пише Четверта студія з посиланням на Львівавтодор.

Контролерки Марія Беднарська та Марія Данилович, які саме працювали на лінії, побачили на пасажирському сидінні жінку, якій стало зле та вона почала втрачати свідомість. Не гаючи часу, працівниці контролю спільно з небайдужими пасажирами надали їй домедичну допомогу – привели до тями, дали води, а також оперативно викликали на місце швидку медичну допомогу. Після прибуття медиків, жінка відмовилася від госпіталізації, пояснивши, що почуває себе вже краще. 

Дякуємо контролеркам ЛКП “Львівавтодор” та небайдужим пасажирам, які не залишилися осторонь і об’єднали свої зусилля, щоб допомогти людині. Єдність робить нас сильнішими та здатними подолати будь-які виклики!

Коментарі

Олег Довганик

Share
Published by
Олег Довганик

Recent Posts

На Львівщині першого заступника сільського голови викрито на одержанні 4 000 доларів США хабаря

За процесуального керівництва Львівської обласної прокуратури на вимаганні та одержанні неправомірної вигоди викрито першого заступника…

1 годину тому

Грошове забезпечення членам сімей полонених, заручників, інтернованих та зниклих безвісти за особливих обставин

Зверніть увагу, що для призначення виплати безвісно відсутнім військова частина вважає захисника, зниклого безвісти під…

1 годину тому

Підозрюваного у вбивстві Фаріон залишили в СІЗО ще на два місяці

Підозрюваного у вбивстві Фаріон залишили в СІЗО ще на два місяці - до 17-го листопада…

4 години тому