У Львові затримали наркодилера та вилучили наркотиків на понад 600 тисяч гривень (ФОТО)

Новини 12 Травня, 2022 118
У Львові затримали наркодилера та вилучили наркотиків на понад 600 тисяч гривень

У Львові затримали наркодилера та вилучили наркотиків на понад 600 тисяч гривень

Затриманий розповсюджував наркотики та психотропні речовини в особливо великих розмірах на території Львова та області шляхом закладок

Співробітники Управління боротьби з наркозлочинністю у Львівській області спільно зі слідчими відділу поліції №1 Львівського районного управління поліції №2 затримали зловмисника 11 травня та вилучили у нього майже кілограм психотропної речовини «PVP».

Про це повідомляє Поліція Львівської області, пише “Четверта студія”.

Крім того, під час проведення санкціонованих обшуків у помешканні 31-річного львів’янина поліцейські виявили та вилучили речовини, зовні схожі на канабіс та амфетамін, комп’ютерну техніку, електронні ваги, зіп-пакети для фасування, чорнові записи та інші речові докази. Усе скеровано на експертне дослідження.

Вартість вилучених наркотичних засобів та психотропних речовин за цінами «чорного» ринку становить понад 600 тисяч гривень.

Зловмисника затримано у порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

Слідчі відділу поліції №1 Львівського районного управління поліції №2 за процесуального керівництва Франківської окружної прокуратури відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років.

Досудове розслідування триває.

Коментарі

Позначки: