Новини

У Львові затримали чоловіка, який надав неправдиве повідомлення про замінування потяга

Слідчі відділу поліції №1 Львівського районного управління поліції №2 повідомили затриманому, 22-річному мешканцю Рівненської області, про підозру у вчиненні злочину. За скоєне йому загрожує покарання – до шести років позбавлення волі

Анонімне повідомлення про замінування потяга сполученням «Дніпро-Івано-Франківськ» надійшло у поліцію 8 січня близько 20.00. На території Кіровоградської області правоохоронці, зокрема спеціалісти-вибухотехніки, кінологи та співробітники інших служб, обстежили рухомий склад – жодних вибухонебезпечних або підозрілих предметів виявлено не було.

Як пише “Четверта студія”, про це повідомляє Поліція Львівської області.

Проведеними заходами оперативники кримінальної поліції відділу поліції №1 Львівського районного управління поліції №2 встановили, що неправдиве повідомлення про замінування надав 22-річний мешканець Рівненської області та затримали його в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Невдовзі суд обере затриманому запобіжний захід.

Слідчі територіального підрозділу поліції повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.259 (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від двох до шести років.

Досудове розслідування триває.

Коментарі

Кенцало Юра

Share
Published by
Кенцало Юра

Recent Posts

Ворог дискредитує українську владу та зриває мобілізацію

ЦПД опублікував ІПСОшні тези, які вилізли напередодні набрання чинності «мобілізаційним законом»

20 хв. тому

На кордоні з Польщею продають місця у черзі

Ціна становить 10 тисяч доларів

18 години тому

Трагедія на Львівщині: обвал стіни будинку забрав життя маленької дитини

Львівський район: під час ремонтних робіт стіна будинку обвалилась на дитину

18 години тому