Новини

У Львові запрацювало ще 6 майданчиків для паркування

У Львові запрацювало ще 6 нових майданчиків для платного паркування авто, загальною кількістю 115 місць. Вони розміщені у таких локаціях: вул. Котлярська, вул. А.Горської, вул. І.Тобілевича, вул. Політехнічна, вул. Русових та пл. Липнева. Відповідно до результатів конкурсу, оператором паркувальних майданчиків є ЛКП «Львівавтодор».

Про це пише Четверта студія.

Графік роботи майданчиків: у  робочі дні з 8:00 до 20:00. В інший час паркування безкоштовне. Плата – погодинна, розмір залежить від зони паркування.

«Мешканці, які проживають у будинках, прилеглих до паркувальних майданчиків, можуть придбати пільговий абонемент та здійснювати оплату за паркування зі знижкою – лише 3 грн/год.

А ті, на кого не поширюється пільговий абонемент, можуть придбати загальний абонемент у різних зонах паркування», – розповіли у ЛКП «Львівавтодор».

Як додали у комунальному підприємстві, з 21 листопада у Львові запрацює ще  8 майданчиків для платного паркування авто: на вулицях Архітекторській, Карпінського, М. Вербицького, М. Коперника, Таманській, І. Нечуя-Левицького, Київській та Ю. Федьковича.

Нагадаємо, напередодні у Львові майданчик для платного паркування облаштували на вул.Пекарській та вул.Шімзерів.

Коментарі

Олег Довганик

Share
Published by
Олег Довганик

Recent Posts

Мешканців Львівщини просять економити світло

Аварійні відключення стали необхідним кроком для збереження енергосистеми України — брифінг

1 годину тому

Момент замаху на Фіцо

Відео

2 години тому