Новини

У Львові за тиждень виписали штрафів на 1,8 млн грн за неправильне паркування

У Львові за минулий тиждень інспектори з паркування оштрафували 5 288 водіїв за порушення правил зупинки/стоянки авто, на загальну суму 1 887 260 грн/

Про це повідомляє ЛМР, передає Четверта студія.

Там зазначили, що кошти від сплати штрафів надходять до міського бюджету Львова.

Додамо, що мінімальний розмір штрафу – 340 грн. Але, залежно від специфіки правопорушення, він може збільшуватися до 680 грн. Якщо ж водій-порушник не сплачує штраф впродовж 10 днів, то сума подвоюється.

“Водіїв штрафують і за несплату послуг платного паркування. У такому випадку накладається штраф у 20-кратному розмірі від вартості години паркування”, – відзначили в управлінні безпеки ЛМР.

Також, через порушення правил стоянки, за минулий тиждень на арешт-майданчик евакуювали 71 автомобіль.

“До інспектування на вулицях міста залучено 50 інспекторів із паркування. Кожен з них щоденно оформляє в середньому 35 повідомлень про притягнення водіїв до адміністративної відповідальності. У цьому році, станом на 7 листопада, від сплати штрафів до міського бюджету надійшло понад 35 млн грн”, – додали в управлінні безпеки ЛМР.

Львівська міська рада вкотре закликає водіїв не паркувати свої авто з порушенням правил дорожнього руху, зокрема, під знаком “зупинка заборонена”, “стоянка заборонена”, на перехрестях. Хаотичне паркування ускладнює дорожній рух, а також, в умовах воєнного стану, проїзд спецтранспорту, який забезпечує життєдіяльність міста та допомагає Збройним силам України.

Коментарі

Олег Довганик

Share
Published by
Олег Довганик

Recent Posts

Премії та надбавки чиновникам скасують. Гроші підуть на ЗСУ

Чиновники Садового роками нараховують собі космічні премії

23 години тому

Рада дозволила надалі виловлювати людей на вулицях

Продовжила дію воєнного стану

24 години тому

Тимошенко доручила Цимбалюку вивести зі сплячки партійців Львівщини

Лідерка Батьківщини під час війни активізувала політичну діяльність

1 день тому