Новини

У Львові за порушення правил паркування водіям виписали штрафів на майже 2,4 млн грн

У Львові з 1 до 21 березня інспектори виписали водіям 5 476 повідомлень про притягнення до адмінвідповідальності за порушення правил паркування на суму 2 383 920 грн.

Про це повідомляють на сайті Львівської міської ради з посиланням на департамент міської мобільності та вуличної інфраструктури, пише Четверта студія.

За цей період інспектори евакуювали 117 автомобілів.

“Нагадаємо, аби повернути своє авто, власник повинен сплатити 720 грн за послуги евакуатора, ще 140 грн коштує одна доба зберігання автівки на майданчику. Окрім того, значну кількість хаотично припаркованих транспортних засобів, які створювали перешкоди для руху, перемістили у передбачені для цього місця”, — йдеться у дописі.

У департаменті міської мобільності та вуличної інфраструктури додають, що у Львові наразі є вільні місця на майданчиках для платного паркування, тому закликають водіїв не порушувати правила дорожнього руху.

З переліком паркінгів у місті можна ознайомитися за посиланням.

6 березня у Львівській міській раді звернулися до містян та гостей не паркувати свої автівки на вулицях Чернівецькій та Городоцькій, поблизу приміського вокзалу. Авто, які все ж стоятимуть на цих локаціях, — евакуйовуватимуть, оскільки вони перешкоджають руху автобусів, що вивозять вимушено переселених людей із залізничного вокзалу.

11 березня міський голова Львова Андрій Садовий знову застеріг власників автомобілів не залишати транспорт у заборонених для паркування місцях, інакше такі авто забере евакуатор.

Коментарі

Олег Довганик

Share
Published by
Олег Довганик

Recent Posts

Керівник фракції Порошенка у Львові вляпався у скандал

Заявив, що Нацгвардія не воює

2 години тому

Як виглядає Вовчанськ

Місто, як повідомляє один із поліцейських, що знаходяться там, знаходиться під постійним вогнем противника

2 години тому

В Україні розпочався протест далекобійників

Через закон про мобілізацію

2 години тому

Ворог дискредитує українську владу та зриває мобілізацію

ЦПД опублікував ІПСОшні тези, які вилізли напередодні набрання чинності «мобілізаційним законом»

3 години тому