Новини

У Львові вимагають від поліції покарати чоловіка, який викинув на вулицю цуценят (ВІДЕО)

У Львові чоловік привіз під ворота ЛКП «Лев» коробку з новонародженими цуценятами і залишив тварин на призволяще. Цуценят врятували, а небайдужі городяни звернулися до поліції і вимагають покарати чоловіка, який  викинув цуценят від своєї собаки.

Як пише “Четверта студія”, про це повідомила у ФБ директор ЛКП «Лев» Оксана Кошак.

«Прошу зробити відомими людей, які не знайшли кращого рішення для новонародженого приплоду своєї собаки, аніж залишити його в холод напризволяще під воротами ЛКП «Лев». Працівники вчасно помітили ці злочинні наміри і намагалися переконати чоловіків самостійно продовжувати пошук господарів для цуценят та стерилізувати їх маму. Відповідь здивувала: «Не залишили тут, то залишимо під іншими воротами». Нагадую, на ЛКП «Лев» цих малят очікувала б неминуча смерть від інфекцій.

Інформація по викинутим цуцикам. Їх четверо, усі дівчатка, клінічно здорові, віком 2-3 місяці, будуть середніми. Потрібно якнайшвидше прилаштувати у сім’ї. Вакциновані, від паразитів оброблені, по досягненні віку гарантую безкоштовну стерилізацію. Поїхали на перетримку, але і там їм перебувати небезпечно. Для прилаштування телефонуйте на номер 0685354545. Заяву в поліцію написано. Поліцейські відразу встановили власника авто і його буде притягнуто до відповідальності. Але розголос потрібен. Нам вкрай важливі покарання за такі злочини. Дуже прошу всіх хто бачитиме аналогічні злочини відразу фіксувати все на камеру і негайно телефонувати в поліцію. Зло має бути покараним»,- зазначила Оксана Кошак.

 

Коментарі

Ольга Корнієнко

Recent Posts

Львів святкує День народження

Мер ще досі Садовий

23 години тому

Львівщина отримала 30 позашляховиків від британців

Цього разу близько 50 британців наважилися подолати багато кілометрів, аби особисто доправити цей транспорт

24 години тому