Новини

У Львові викрили зловмисника, який причетний до низки крадіжок

Про це інформує відділ комунікації поліції Львівської області.

В Личаківський відділ поліції Львова 2 листопада звернулася 63-річна місцева мешканка. Заявниця повідомила, що близько 16.00 на вулиці Лисенка невідомий чоловік вирвав у неї сумку з мобільним телефоном, майже 1000 гривень готівки та особистими речами.

Поліцейські встановили, що до вчинення правопорушення причетний раніше судимий 42-річний житель міста Рава-Руська Жовківського району, який зараз на випробувальному терміні. Речові докази у нього вилучено.

Як з’ясувалося, чоловік причетний також до іншого пограбування, яке було скоєно 26 жовтня о 14.50 на вулиці Короленка. Зловмисник вирвав у 53-річної жінки сумку з особистими речами та грошовими коштами в сумі 270 гривень.

За цими фактами відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст.186 Кримінального кодексу України (грабіж). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

Наразі зловмисник затриманий в порядку, передбаченому ст..208 Кримінально-процесуального кодексу України. Вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу. Поліцейські перевіряють його причетність до скоєння інших злочинів.

Коментарі

Олег Довганик