У Львові впіймали двох пʼяних скутеристів (ФОТО)

Новини 27 Листопада, 2023 51

Два нетверезих скутериста ледь не накоїли біди

Днями, на вулиці Княгині Ольги сталася ДТП. Водій легковика, аби не здійснити наїзд на двох скутеристів, що стояли посеред дороги, почав екстренне гальмування, не впорався з керуванням і в’їхав у бордюр пошкодивши колесо.

Про це пише Четверта студія з посиланням на патрульну поліцію Львівщини.

Керманич сказав, що допомоги поліції не потребує. А ось зі скутеристами патрульні вирішили поспілкуватися. Виявилося, що один з них впав на дорозі, а другий допомагав.

Керманич скутера Yamaha Gear ніколи не отримував посвідчення водія і вже притягався за це порушення до відповідальності. У нього виявили ознаки алкогольного сп’яніння. Перевірка на пристрої Драгер показала результат 1,32 проміле.

Оскільки і цей порушення він здійснив не вперше за рік, патрульні склали на нього протоколи за ч. 2 ст. 130 (Повторне протягом року вчинення порушення передбаченого частиною першою цієї статті) та ч.5 ст. 126 Повторне протягом року вчинення порушень, передбачених частинами другою, а саме керування транспортним засобом особою, яка не має такого права) КУпАП.

Його колега на такому ж скутері, теж ніколи не отримував посвідчення водія.

У нього поліцейські також виявили ознаки алкогольного сп’яніння і прилад Драгер це підтвердив. Результат — 1,49 проміле.

На порушника винесли постанову за ч. 2 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має права керування) та склали протокол за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом в стані сп’яніння) КУпАП.

Коментарі

Позначки: ,