Новини

У Львові власники МАФу не занесли чиновникам Садового

МАФічне воскресіння… Споруду на вул. Володимира Великого, в якій отруїлися люди і яку пів року тому місто змусило знести, знову повертають на це місце невідомі.

Про це повідомив заступник мера Львова Любомир Зубач, пише Четверта студія.

«Це тільки в Україні може так бути, щоб тимчасова споруда, яка стояла без жодних документів з 2017 року, яка захопила тротуар, в якій шаурмою отруїлися люди і яку врешті-решт місто змусило демонтуватися – знову повернулася! Нонсенс і неймовірна самовпевненість, навіть хамство, я б сказав.

Франківська райадміністрація вже написала вимогу про повторний демонтаж споруди на ТЗОВ «Біля універмагу», адже власники самовідродженого МАФу переховуються і не зізнаються – такий собі прихований героїзм. Та хочу їх розчарувати: поруч є камера, а отже, відео з тими, хто тишком-нишком порушував закон і монтував повторно МАФ на Володимира Великого, 59. Хто і коли – рано чи пізно все стане відомо.

Водночас та ж Франківська райадміністрація написала заяву в поліцію – адже це, панове, захоплення комунальної землі.

Ну і наостанок. Цей кейс дуже добре описує ситуацію із МАФами у Львові загалом. Хіба за окремими рідкісними випадками. Тому позиція міста незмінна – тимчасових споруд у громаді ставатиме менше, бо це не про чесний бізнес, не про європейський досвід і не про цивілізовані відносини між підприємцями і містом. Всім недобросовісним МАФістам і лобістам повідомляю: такі нахабні дії лише активізують наші дії в боротьбі з незаконними спорудами», – йдеться у повідомленні Зубача.

Коментарі

Олег Довганик

Share
Published by
Олег Довганик

Recent Posts