Новини

У Львові військовим безкоштовно робитимуть масаж

У Львові військові зможуть не лише безкоштовно займатися у фітнес-клубах, а й отримувати послуги масажу.

Про це пише Четверта студія.

Сесія Львівської міської ради підтримала розширення Програми підтримки військових, ветеранів та сімей загиблих захисників, в межах якої вони зможуть безкоштовно відвідувати фітнес-клуби.

До неї додали також й реабілітаційні та оздоровчі центри, які надають послуги масажу.

За словами Олекси Возняка, депутата фракції «Голосу», ще в лютому до нього звернулись підприємці, які надають послуги фізичної реабілітації, стосовно того, що вони також би хотіли долучитися до участі у програмі.

«Звернувся до керівника управління спорту Львова Антона Нікуліна з проханням включити в цю Програму й можливості оплати послуг реабілітаційних центрів. Дякую управлінню та його керівнику за підтримку цієї ідеї та за оперативну реакцію», – розповів депутат.

Отже, як працюватиме програма: частину абонемента або курсу масажу покриватимуть самі реабілітаційні центри/фітнес-клуби; іншу частину оплачуватимуть безпосередньо військовослужбовці або члени сімей загиблих захисників, а наприкінці місяця цю суму їм відшкодовують з бюджету
Львівської міської ради.

Вартість відшкодування послуги загального масажу та/або його аналога становитиме не більше 500 гривень за 1 сеанс масажу на одну особу. Учасники Програми можуть використати один курс масажу на рік. Кількість сеансів масажу в одному курсі становить 10 відвідувань.

«Чимало військових після поранення в результаті бойових дій потребують тривалої реабілітації і ця програма може бути добрим способом як фізичної, так і психологічної реабілітації ветеранів», – підкреслив Олекса Возняк.

Коментарі

Олег Довганик

Share
Published by
Олег Довганик

Recent Posts

Садовий хоче заборонити Telegram

Мер Львова, перебуваючи у Нью-Йорку, видав черговий кринжовий допис

8 години тому

На Львівщині працює вітрова електростанція (ФОТО, ВІДЕО)

Працюємо над тим, аби зробити стабільнішою нашу енергосистему!

8 години тому