Новини

У Львові військового засудили до семи років тюрми за крадіжку протисудомних таблеток

Залізничний районний суд Львова виніс вирок військовослужбовцю, уродженцю Волині, за крадіжку упаковки протисудомних таблеток в одній із львівських аптек.

Про це пише Четверта студія з посиланням на Львів.медіа.

Згідно з рішенням суду, опублікованим 23 вересня 2024 року, обвинувачений має погашену судимість, але був визнаний винним у крадіжці, вчиненій під час воєнного стану.

Інцидент трапився 25 липня 2024 року близько 12:10 у львівській аптеці “Шара” на вулиці Городоцькій, 80. Військовий викрав упаковку протисудомних таблеток “Лірика”, вартістю понад 500 гривень, після чого намагався втекти. Поліція оперативно затримала його після крадіжки.

“Під час судового розгляду обвинувачений свою вину визнав повністю, не заперечив фактичних обставин, викладених в обвинувальному акті, зокрема щодо часу, місця, способу вчинення крадіжки, переліку та вартості викраденого. При цьому, від давання показань відмовився“, — йдеться у вироку суду.

З огляду на те, що злочин був скоєний в умовах воєнного стану, суд призначив захиснику покарання у вигляді семи років позбавлення волі. Вирок може бути оскаржений у встановлені законом строки.

Коментарі

Олег Довганик