Новини

У Львові відкрили для руху перехрестя Бандери – Антоновича

Як повідомив директор ЛКП «Львівавтодор» Микола Власюк, сьогодні з 08.00 год відкрито для проїзду транспорту перехрестя вул. Бандери – вул. Антоновича.

Про це пише Четверта студія з посиланням на прес-службу ЛМР.

Відповідно від сьогодні по цьому перехрестю відновлять курсування автобусні маршрути № 33 і 38 та тролейбусний маршрут № 29.

«Сьогодні ми відкрили для проїзду перехрестя вул. Бандери з вул. Антоновича. Відтак проїзними є вул. Русових і вул. Митрополита Андрея, а вул. Бандери є проїзною на ділянці від вул. Чупринки до вул. Антоновича», – повідомив Микола Власюк.

Нагадаємо, за інформацією управління транспорту ЛМР, у зв’язку із відкриттям для проїзду перехрестя вул. С. Бандери – Антоновича, по вул. Антоновича буде відновлено курсування автобусів міських автобусних маршрутів № 38 та № 33 у напрямку до центру. У зворотному напрямку курсування автобусів вказаних маршрутів буде здійснюватися відповідно до тимчасових схем руху на час проведення ремонтних робіт на вул. Бандери.

Також від сьогодні, 1 листопада, тролейбус № 29 курсуватиме у напрямку до центру міста за маршрутом: Аеропорт – вул. Любінська – вул. Окружна – вул. Антоновича – Університет – Університет – вул. Городоцька – вул. Кульпарківська – вул. Окружна – вул. Любінська – Аеропорт.

«Відновить свій рух по вул. Антоновича і тролейбус №22. Однак з 2 листопада. Через наступний етап реконструкції тролейбусної лінії на перехресті вул. Кульпарківська – вул. Наукова, тролейбус курсуватиме за частково зміненим маршрутом – через вул. Рубчака та вул. Володимира Великого, а саме: Автовокзал – вул. Рубчака – вул. В. Великого – вул. Кульпарківська – вул. Антоновича – Університет – вул. Городоцька – вул. Кульпарківська – вул. В. Великого – вул. Рубчака – Автовокзал», – повідомили у ЛКП «Львівелектротранс».

Також від сьогодні повноцінно відновить свою роботу тролейбусний маршрут № 27 «Скнилів – Університет».

Коментарі

Олег Довганик

Share
Published by
Олег Довганик

Recent Posts

Садовий планує взяти позику на 840 мільйонів гривень для переробки сміття

На сайті Львівської міськради підготували та оприлюднили проєкт ухвали про здійснення запозичення до бюджету Львівської…

6 години тому

У Львові просять встановити пам’ятник Шухевичу

Військові звернулись до Садового

6 години тому

У Львові депутати стали на захист академії сухопутних військ

Звернулись всі разом, щоб ми не плутали інцидент між двома фізичними особами, який відбувався, слідча…

7 години тому

Водій маршрутки у Львові розпилив газовий балончик у обличчя чоловіку

Залізничний районний суд визнав винним водія Львівського комунального підприємства АТП-1 в умисному тілесному ушкодженні

10 години тому