Новини

У Львові відкрили для проїзду ділянку вулиці Данила Апостола

Ремонтні роботи на ділянці від вул. Курмановича до вул. Данила Апостола, 9а підрядник ТзОВ «НВК Шляхбуд» планує завершити до кінця літа. Натомість на ділянці від вул. Данила Апостола, 9а до вул. Північної, де виконувало роботи ТзОВ «Онур Конструкціон Інтернешнл», ремонт уже завершений і вулиця відкрита для проїзду транспорту.

Про це пише “Четверта студія” з посиланням на прес-службу Львівської міської ради.

«Ми є замовником ремонтних робіт на двох ділянках вул. Данила Апостола. На відрізку від Данила Апостола, 9а до вул. Північної роботи виконувало ТзОВ «Онур Конструкціон Інтернешнл». Об’єкт уже закінчений — нанесено розмітку, встановлено всі дорожні знаки та відкрито вулицю для руху транспорту. Вартість робіт становить 29 млн грн.

Натомість на другому відрізку — від вул. Курмановича до вул. Данила Апостола, 9а, де роботи виконує ТзОВ «НВК Шляхбуд» — роботи ще тривають. Підрядник запевняє: до кінця літа ремонт буде завершений. Ми йому допомагаємо, підсилюємо. Цей відрізок не є магістральною вулицею, тому впевнені, що підрядник встигне так, як планує. Вартість робіт на цій ділянці – 14,5 млн грн”, — розповіла директорка ЛКП «Львівавтодор”Оксана Єстеферова.

За інформацією ЛКП «Львівавтодор», на ділянці від вул. Курмановича до вул. Данила Апостола, 9а проектом передбачено заміну дорожнього покриття та всіх інженерних мереж, облаштування тротуарів та освітлення.

 

Коментарі

Кенцало Юра

Share
Published by
Кенцало Юра

Recent Posts

У Львові пролунав вибух

Біля приміського вокзалу о 16:58 львівʼяни могли чути вибух, який стався внаслідок загоряння автівки

1 годину тому

Тягнибока нагородили Золотим гербом міста Львова

Депутата Львівської міської ради від ВО «Свобода» Андрія Тягнибока

2 години тому

У Львові депутати внесли змін у бюджет

Депутати внесли зміни до бюджету розвитку бюджету Львівської громади на 2024 рік

2 години тому

У Львові депутати дали дозвіл на відновлення музею Шухевича

Це територія меморіального музею генерал-хорунжого УПА Романа Шухевича, який був знищений внаслідок удару безпілотника рф

2 години тому

У Львові модельєрка Оксана Караванська провела лекцію

Для дружин та дітей захисників організували лекцію модельєрки Оксани Караванської

4 години тому