Новини

У Львові відбудеться виставка світлин фотомитців Львівщини та Луганщини

Обласна асоціація місцевих рад «Ради Львівщини» спільно з Агенцією регіонального розвитку Луганської області проводить фотоконкурс «Наші Герої»  в межах проекту «Україна єдина: Журналісти Львівщини та Луганщини «за»!».

Про це повідомили у прес-службі Львівської обласної ради.

Як зазначається у повідомленні, впродовж місяця фотомитці Львівщини та Луганщини «мають надсилати свої фото -до 5 світлин, захисників України, урочистих заходів та акцій за участі військових, фото з фронту, східних рубежів, які б демонстрували силу та велич нашої армії та незламний дух наших Героїв».

Буде відібрано 25 кращих світлин, які, за згоди авторів, будуть представлені на фотовиставці в холі Львівської обласної ради,  а також у фойє Луганської ВЦА та приурочені до Дня захисника України, який відзначається щорічно 14 жовтня на Покрови.

Фотороботи також будуть поширені через фейсбук-сторінку, сайт обласної ради та ВЦА, де буде проведено голосування на відбір кращих 3 світлини, які отримають винагороду.

Голосування за кращі фото розпочнуться одразу після відкриття виставки, яка триватиме впродовж місяця, за цей час також будуть визначені переможці фотоконкурсу.

Коментарі

Ольга Корнієнко

Recent Posts

Львів святкує День народження

Мер ще досі Садовий

42 хв. тому

Львівщина отримала 30 позашляховиків від британців

Цього разу близько 50 британців наважилися подолати багато кілометрів, аби особисто доправити цей транспорт

1 годину тому