Новини

У Львові відбудеться концерт з нагоди 30-річного ювілею гурту “Скрябін”

«Можливо, треба Було жити, як всі, а я Хотів інакшім буті всегда – так нудно плісті по течії з ними ..» – в цій фразі в одній зі своїх пісень Андрій Кузьменко висловив своє ставлення до життя. Він дійсно був іншим, несхожим ні на кого, ні в музиці, ні в житті. Так склалася доля, що Андрій пішов з життя дуже рано, але його музика і пам’ять про нього залишилися.

У Львові відбудеться концерт до 30-річного ювілею гурту “Скрябін”.

Про це “Четвертій студії” повідомляють організатори заходу.

17 серпня 2018 року минуло б 50 років відомому музиканту, лідеру групи «Скрябін» Андрія Кузьменка. Звичайно, для всіх нас звичніше і ближче називати його просто Кузьма Скрябін. Привабливий, талановитий, з приголомшливим почуттям гумору, добродушний і шалено працьовитий Кузьма, геть позбавлений зоряної хвороби, трагічно пішов з життя на піку своєї популярності. Здавалося, що всі двері, які довгі роки були закриті для нього і його групи, нарешті відкрилися. З великим успіхом пройшов ювілейний тур «Скрябін 25 років», одна за одною виходили нові пісні, що ставали хітами, Кузьма мав стати зоряним тренером першого сезону телепроекту «Ліга Сміху» і стільки ще всього, що чекало цієї неординарної людини і артиста попереду… Якщо б не страшна аварія, яка сталася вранці 2 лютого 2015 року. Це був шок, без перебільшення, для всієї країни.

Кузьма був одним з небагатьох публічних людей, які давали можливість собі бути чесним, прямим і принциповим. Всі ми пам'ятаємо його жорстку критику влади і в піснях і у відеороликах, які він знімав перебуваючи на гастролях по країні. Все це знаходило і знаходить моментальний відгук в умах всього народу. А ось що знаходить відгук у душах, так це ліричні балади, написані Кузьмою і його групою. «Старі фотографіі», «Мовчати», «Люди як кораблі», «Місця щасливих людей», «Спи собі сама» і багато інших пісень Кузьми увійшли до золотої колекції українського року і стали по-справжньому улюбленими для величезної аудиторії.

Концертно-продюсерська компанія MagicBox, яка співпрацювала з групою «Скрябін» в 2012- 2015 роках і, так склалося, що проводила передостанній в житті Кузьми концерт, з особливим почуттям запрошує всіх на великий концерт, присвячений 50-річчю Кузьми. У цей вечір ви почуєте все улюблені пісні у виконанні гурту «Скрябін», вперше в супроводі симфонічного оркестру. Спеціальний відео і фоторяд на великому екрані, історії з життя і про життя нашого улюбленого Кузьми.

Місце проведення: Львів, Львівський національний академічний театр опери та балету ім. Соломії Крушельницької

Дата і час: 23 Грудня 2019, понеділок 20:00

Квитки на концерт можна придбати тут

 

Коментарі

Кенцало Юра

Recent Posts

Львів святкує День народження

Мер ще досі Садовий

13 години тому

Львівщина отримала 30 позашляховиків від британців

Цього разу близько 50 британців наважилися подолати багато кілометрів, аби особисто доправити цей транспорт

13 години тому