Новини

У Львові відбудеться гей-весілля відомого дизайнера і бізнесмена

У Львові двоє відомих у світі української моди чоловіків зіграють гей-весілля.

Як пише «Четверта студія» з посиланням на strana.ua, дизайнер Михайло Ліпаков і бізнесмен Яшар Багірьян одружуються після 19 років стосунків

Яшар Багірьян робить пропозицію Михайлу Ліпакова, фото: instagram.com

Як зазначається, незвичайна весільна церемонія в цю п’ятницю відбудеться у Львові. Одружаться двоє солідних чоловіків, добре відомих в українському світі моди. Дизайнер і власник столичних бутиків Михайло Ліпаков і Яшар Багірьян вже заручилися в Одесі. Пара похвалилася кільцями на безіменних пальцях і запросила сотню гостей на виїзне торжество, яке планує відзначити з розмахом.

Пропозиція руки і серця Михайло Ліпаков, засновник Alland Ethno Fashion Store отримав від свого коханого ще 28 липня, під час романтичного вікенду в Одесі. Насправді спочатку свято було присвячене дню народження Михайла і розтягнулося на три дні.

Все почалося з вечірки-сюрпризу, яку організували імениннику друзі в одному з ресторанів.

Потім сам винуватець торжества вивіз столичну тусовку на берег Чорного моря. На терасі готелю M1 Club Hotel компанія влаштувала спекотні танці з мушлями і чорною ікрою. Серед гостей був кліпмейкер Алан Бадоєв, гімнастка Ірина Блохіна, глава Euronews Валід Арфуш з дружиною Лідою Петровою, Олександра, дочка Євгенія Червоненко, світська левиця Поліна Неня. В кінці вечора несподівано запалилася фраза “Say yes to Misha” (“Скажи так, Міша” – англ.), Яшар Багірьян став на одне коліно, простягнув нареченому оксамитову коробочку з перстнем і у відповідь почув заповітне “Так”.

Як пише Telegram-канал Wedding Daily, пара разом уже 19 років. А організатором їх виїзної церемонії у Львові буде Ірина Ковальчук (event-агентство Ultra Promotion).

Як стало  відомо, що молодята вже забронювали для своїх гостей номери в одному з спа-готелів біля Львова, де проживання на добу в середньому обходиться в 10 000 грн.

Пара вже носить обручки, фото: instagram.com

Напередодні весілля Яшар виклав фото їх з Михайлом рук з обручками на безіменних пальцях. І взагалі пара не приховує своїх відносин. Однак, офіційно в Україні партнери однієї статі не можуть зареєструвати шлюб. Найближчі країни, де це можливо легально зробити, – Данія і Португалія.

Однак і такий документ не матиме сили в нашій країні.

“Вони давно подружжя по життю, партнери по бізнесу, а свідоцтво про шлюб – це лише формальність в даному випадку. Миша і Яшар говорили про можливу розписку закордоном, але поки карантин, і навряд чи вийде. Вони творчі люди, шоумени, їм набагато важливіша пишна романтична церемонія і душевне свято на другий день “, – розповіли друзі пари.

Нагадаємо, перше гей-весілля в Києві відбулася в 2016. Тоді два українця, активіста ЛГБТ-руху, які не приховують своєї орієнтації, влаштували символічну церемонію в офісі громадської організації “Точка опори”.

Коментарі

Ольга Корнієнко

Share
Published by
Ольга Корнієнко

Recent Posts

Садовий планує взяти позику на 840 мільйонів гривень для переробки сміття

На сайті Львівської міськради підготували та оприлюднили проєкт ухвали про здійснення запозичення до бюджету Львівської…

5 години тому

У Львові просять встановити пам’ятник Шухевичу

Військові звернулись до Садового

6 години тому

У Львові депутати стали на захист академії сухопутних військ

Звернулись всі разом, щоб ми не плутали інцидент між двома фізичними особами, який відбувався, слідча…

6 години тому

Водій маршрутки у Львові розпилив газовий балончик у обличчя чоловіку

Залізничний районний суд визнав винним водія Львівського комунального підприємства АТП-1 в умисному тілесному ушкодженні

10 години тому