Новини

У Львові відбудеться благодійний кінофестиваль

Кінофестиваль короткометражного кіно Max Sir International Film Festival відбудеться 13 вересня у Комунальному закладі Львівської обласної ради «Львівський палац мистецтв».

Про це пише Четверта студія з посиланням на пресслужбу ЛОР.

Захід відбудеться у рамках відзначення Днів українського кіно.

Засновником кінофестивалю є чилійський художник, актор та театральний режисер Макс Сір, який творив у Львові. Лауреат нагороди «Найкращий режисер» львівського фестивалю «Кіт Гаватовича».

Під час заходу відбудеться перегляд короткометражних фільмів – переможців фестивалю, а також відкриття виставки картин Макса Сіра.

Вхід вільний. Відвідувачі зможуть придбати лімітовану кількість квитків, 100% коштів від продажу яких піде на потреби 13 бригади Національної гвардії України «Хартія» (збір Сергія Жадана). Також можна буде купити картини художника, кошти з яких також підуть на потреби нацгвардійців.

Початок 18 година. Адреса: м.Львів, вул. Миколи Коперника, 17. Актовий зал, 2 поверх.

Макс Сір – художник, театральний режисер, актор, викладач теорії мистецтва. Режисер і постановник вистав в Північній та Центральній Америці, переможець міжнародної програми нового авангардного театру в Нью-Йорку. Виставки робіт художника відбувалися в Лондоні, Празі, Парижі, Афінах, Берліні, Києві, Львові, Будапешті. Книгу митця презентували на книжковому форумі у Львові.

Коментарі

Олег Довганик

Share
Published by
Олег Довганик

Recent Posts

На Львівщині першого заступника сільського голови викрито на одержанні 4 000 доларів США хабаря

За процесуального керівництва Львівської обласної прокуратури на вимаганні та одержанні неправомірної вигоди викрито першого заступника…

36 хв. тому

Грошове забезпечення членам сімей полонених, заручників, інтернованих та зниклих безвісти за особливих обставин

Зверніть увагу, що для призначення виплати безвісно відсутнім військова частина вважає захисника, зниклого безвісти під…

42 хв. тому

Підозрюваного у вбивстві Фаріон залишили в СІЗО ще на два місяці

Підозрюваного у вбивстві Фаріон залишили в СІЗО ще на два місяці - до 17-го листопада…

3 години тому