Новини

У Львові відбудеться благодійний аукціон дитячих робіт

Запрошуємо всіх охочих взяти участь у благодійному аукціоні дитячого та професійного мистецтва «Феномен дитячого генія в Арт просторі Формули миру».

Про це пише Четверта студія з посиланням на департамент культури Львівської ОВА.

Дата – 13 червня о 18.00 год.

Місце проведення – Львівський палац мистецтв.

Кошти, отримані від придбання дитячого мистецтва, будуть зібрані на підтримку ЗСУ та відкриття Дитячої галереї просто неба: «Янголи Золотого мольберта», яку заплановано розмістити по периметру вздовж огорожі Військово-медичного клінічного центру Західного регіону (в районі вулиці Личаківської у Львові), з метою атр-терапії для військових.

Твори дитячого мистецтва можна попередньо переглянути та придбати у Магазині Арт галереї «Золотий мольберт, який розміщено на сайті artclass.lviv.ua.

Під час презентації виставки 1 червня 2024 року відбулася фіксація світового рекорду із занесенням у Книгу світових рекордів (найбільша у світі картина, завдовжки 17 та заввишки 1.40 метрів) та найбільша в світі кількість картин, представлена на експозиції (понад 2200 творів).

У липні естафету марафону Формули миру приймає галерея Скіцца в Єрусалимі, в серпні м. Франкфурт-на-Майні, а з 02 серпня до 10 вересня експозиція буде представлена у столиці України – в місті Києві.

Коментарі

Олег Довганик

Share
Published by
Олег Довганик

Recent Posts

У Львові провели марафон психічного здоров’я (ФОТО, ВІДЕО)

Керівник апарату Львівської обласної військової адміністрації Тарас Грень розповів про роботу із військовослужбовцями та їх…

15 години тому

У центрі Львова сталась трамвайна драма (ВІДЕО)

Позаду Оперного театру на перехресті

16 години тому

Садовий розвиватиме у Львові велоінфраструктуру

першим ділом просимо доробити проект велодоріжки і на проспекті Чорновола, в який входять і кільця…

16 години тому

Кудрицький мав би піти у відставку

багато новин крутиться довкола Голови Укренерго Володимира Кудрицького, який наробив низку резонансних та скандальних заяв

16 години тому