Новини

У Львові вбили лідера легендарного рок-гурту

Увечері у вівторок, 7 квітня, на зупинці громадського транспорту на вул. Героїв УПА у Львові невідомий з ножем напав на музиканта, лідера гурту «Лесик Band» Олександра «Лесика» Дацюка, завдавши йому два ножові удари у ділянку серця. Від отриманих ран 56-річний музикант помер у лікарні.

Як пише «Четверта студія», про це повідомляє Zaxid.net.

Як повідомила речниця поліції Львівщини Світлана Добровольська, подія сталася близько 21:00 на зупинці громадського транспорту на вул. Героїв УПА, 76. Невідомий чоловік напав на Олександра Дацюка, завдавши йому поранень ножем. Про інцидент у поліцію повідомив перехожий, який став свідком події.

Неподалік цього місця поліцейські затримали 67-річного безпритульного з ножем, якого підозрюють у вбивстві Олександра Дацюка.

56-річного музиканта і співака ще встигли доставити живим до лікарні, але врятувати не вдалося. За даними лікарів, у нього було подвійне проникаючи поранення з пошкодженням серця. Перенісши операцію, музикант помер в реанімації.

За попередньою версією поліції, між чоловіками стався конфлікт. Точні мотиви злочину наразі невідомі – затриманий безхатченко не дає показів.

За цим фактом поліція відкрила кримінальне провадження за ч.1 ст. 115 (умисне вбивство) ККУ.

Олександр «Лесик» Дацюк у 1990 році створив у Львові гурт «Лесик Band», який був надзвичайно популярним у середині 90-х. Гурт відомий своїми хітами «Гуляли», «Співали ящури», «Кошмарний сон», «Рекет», «Весна застою», «Бразілія». Ці пісні раніше вивчали напам’ять і наспівували так часто, що дехто навіть вважав їх народними.

Як повідомлялося, у Львові підрізали Лесика з гурту “Лесик Band” (Олександра Дацюка).

Коментарі

Ольга Корнієнко

Share
Published by
Ольга Корнієнко

Recent Posts

Львівщина отримала 30 позашляховиків від британців

Цього разу близько 50 британців наважилися подолати багато кілометрів, аби особисто доправити цей транспорт

9 хв. тому

У Львові пʼяний водій мопеда без документів вчинив ДТП

Чоловік погодився пройти перевірку за допомогою алкотестеру Драгер. Результат — 1,66 проміле, що у понад…

7 години тому