Новини

У Львові вартість проїзду зросла до 42 гривень

У Львові знову виник збій у роботі електронного квитка. З карткових рахунків львів’ян знімають значно вищі суми, ніж тариф за Леокарт (13 грн) та оплата банківською карткою (15 грн) — 21, 42 грн. За дві поїздки автобусом в декого знімає з картки аж 60 грн… Для ЛКП «Львівавтодор» це чергові репутаційні втрати.

Про це пише Четверта студія з посиланням на Високий замок.

Пасажири громадського транспорту масово скаржаться в управління транспорту Львівської міської ради та в ЛКП «Львівавтодор». Але наразі марно — там шукають причину і заспокоюють тим, якщо система працює некоректно, то знайдуть механізм повернення коштів на рахунки.

«Прошу прояснити ситуацію з валідатором, якщо проїзд 15 грн, то чому з рахунку зняло вищу плату», — написала в групі «Гаряча лінія Львова» пасажирка Львова Надія Тарасяк.

Деякі пасажири повідомляли «ВЗ», що проблеми з оплатою в транспорті були і після того, як «Київстар» відновив роботу після хакерської атаки. Два з чотирьох валідаторів в салонах несправні, а деякі валідатори зчитують лише Леокарт, а не банківську картку клієнта.

«Проблема з оплатою виникла ще з 23 лютого, — пояснив депутат Львівської міської ради Ігор Зінкевич. — Кажуть, що це програмний збій. У міській раді шукають шляхи повернення коштів людям, а коли такі будуть, то оголосять офіційно».

В ЛКП «Львівавтодор» «ВЗ» пояснили: «Схоже, що є програмний збій, але очікуємо підтвердження від чеського підрядника»…

Коментарі

Олег Довганик

Recent Posts

Премії та надбавки чиновникам скасують. Гроші підуть на ЗСУ

Чиновники Садового роками нараховують собі космічні премії

19 години тому

Рада дозволила надалі виловлювати людей на вулицях

Продовжила дію воєнного стану

19 години тому

Тимошенко доручила Цимбалюку вивести зі сплячки партійців Львівщини

Лідерка Батьківщини під час війни активізувала політичну діяльність

21 годину тому