Новини

У Львові урочисто відкрили новий пластовий рік

Сьогодні, 15 вересня, у Львові у Парку культури та відпочинку ім. Б.Хмельницького відкрили новий пластовий рік.

Про це пише Четверта студія з посиланням на прес-службу Львівської міської ради.

Це – традиційний щорічний урочистий захід початку нового пластового року після активного таборового літа. Членів осередку національної скаутської організації привітав заступник міського голови Львова Андрій Москаленко.

«Сила Пласту в тому, що, коли стає важко, – ви стаєте пліч-о-пліч. Ми це бачимо особливо зараз, в час активної війни. Нехай цей рік стане переможним для кожного українця. І частинкою такої довгоочікувано та омріяної перемоги буде і ваша сила», – сказав Андрій Москаленко.

Також від імені громади міста посадовець вручив подяки шістьом пластунам Львівської міської молодіжної громадської організації «Станиця Львів Пласту – Національної скаутської організації України». Так, за відданість національній ідеї і зразкову пластову поставу, особистий внесок у становлення патріотичної української молоді подяки отримали: старшопластунки вірлиці Соломія Добош, Надія Осташевська і Соломія Голуб, старшопластуни Роман Кучкуда і Андрій Співак та пластун сеньйор праці Андрій Борсук.

Коментарі

Олег Довганик

Share
Published by
Олег Довганик

Recent Posts

На Львівщині першого заступника сільського голови викрито на одержанні 4 000 доларів США хабаря

За процесуального керівництва Львівської обласної прокуратури на вимаганні та одержанні неправомірної вигоди викрито першого заступника…

47 хв. тому

Грошове забезпечення членам сімей полонених, заручників, інтернованих та зниклих безвісти за особливих обставин

Зверніть увагу, що для призначення виплати безвісно відсутнім військова частина вважає захисника, зниклого безвісти під…

53 хв. тому

Підозрюваного у вбивстві Фаріон залишили в СІЗО ще на два місяці

Підозрюваного у вбивстві Фаріон залишили в СІЗО ще на два місяці - до 17-го листопада…

3 години тому