У Львові ухвалили низку рішень у сфері містобудування

Новини 04 Січня, 2022 175

На засіданні виконавчого комітету ЛМР прийняли 7 рішень у сфері містобудування.

Про це пише Четверта студія з посиланням на прес-службу ЛМР.

Зокрема, члени виконкому підтримали проєкти рішень:

  • Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на нове будівництво обслуговуючим кооперативом «Житлово-будівельний кооператив «Розточчя» комплексу багатоквартирних житлових будинків з вбудованими приміщеннями громадського призначення, підземною автостоянкою та трансформаторною підстанцією у районі вул. К. Студинського та вул. Нагірної у м. Львові. Будинок № 1 на генплані, будинок № 2 на генплані. Відтак це та наступні рішення прийняли із зауваженнями у частині комплексного та паралельного житлового будівництва та належної інфраструктури.

«Мешканці чітко говорять, що хотіли б, аби місто розвивалось. Але мають бути паралельними процеси будівництва інфраструктури та житла. Це є правильна позиція, тому що все повинне відбуватись у синергії. Якщо ми, до прикладу, будемо мати на березень результати по архітектурних конкурсах на будівництво вулиці Миколайчука та школи у тому районі, а наступним кроком буде проектування, то вже наприкінці наступного року можливо розпочати певні земляні роботи. Важливо, аби ми мали можливість це фінансувати та мали «живі» кошти. Нам потрібно прописати рішення таким чином, аби будівництво відбувалось комплексно», – акцентував міський голова Львова Андрій Садовий.

  • Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на нове будівництво обслуговуючим кооперативом «Житлово-будівельний кооператив «Розточчя» комплексу багатоквартирних житлових будинків з вбудованими приміщеннями громадського призначення, підземною автостоянкою та трансформаторною підстанцією у районі вул. К. Студинського та вул. Нагірної у м. Львові. Будинок № 3 на генплані, будинок № 4 на генплані.
  • Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на нове будівництво обслуговуючим кооперативом «Житлово-будівельний кооператив «Розточчя» комплексу багатоквартирних житлових будинків з вбудованими приміщеннями громадського призначення, підземною автостоянкою та трансформаторною підстанцією у районі вул. К. Студинського та вул. Нагірної у м. Львові. Будинок № 5 на генплані, будинок № 6 на генплані.
  • Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на нове будівництво обслуговуючим кооперативом «Житлово-будівельний кооператив «Розточчя» комплексу багатоквартирних житлових будинків з вбудованими приміщеннями громадського призначення, підземною автостоянкою та трансформаторною підстанцією у районі вул. К. Студинського та вул. Нагірної у м. Львові. Будинок № 7 на генплані, будинок № 8 на генплані.
  • Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на нове будівництво обслуговуючим кооперативом «Житлово-будівельний кооператив «Розточчя» комплексу багатоквартирних житлових будинків з вбудованими приміщеннями громадського призначення, підземною автостоянкою та трансформаторною підстанцією у районі вул. К. Студинського та вул. Нагірної у м. Львові. Будинок № 9 на генплані, будинок № 10 на генплані.
  • Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на нове будівництво обслуговуючим кооперативом «Житлово-будівельний кооператив «Розточчя» комплексу багатоквартирних житлових будинків з вбудованими приміщеннями громадського призначення, підземною автостоянкою та трансформаторною підстанцією у районі вул. К. Студинського та вул. Нагірної у м. Львові. Трансформаторна підстанція.
  • Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на реставрацію гр. Таламою Ю. М. та перепланування нежитлових приміщень (квартири № 5) під магазин з відновленням дверного прорізу на місці віконного отвору на вул. Вірменській, 3 (пам’ятки архітектури національного значення) у м. Львові.

Коментарі

Позначки: , ,