У Львові учасники російсько-української війни йдуть відстоювати свої права

Новини 22 Грудня, 2021 2 391

Чиновники Садового хочуть відібрати землі учасників російсько-української війни

на сесію ЛМР

Чиновники Садового хочуть відібрати землі учасників російсько-української війни.

Про це інформує Українська спілка учасників АТО, пише Четверта студія.

У четвер, 23 грудня, йдемо відстоювати свої законні права на сесію Львівської міської ради.

У порядку денному надання кооперативу «Патріот 1», у який входять представники “80 аеромобільна бригада”, “24 механізована бригада”, “Академія сухопутних військ”, “3 батальйон територіальної оборони”, “Сім΄ї загиблих”, “ДУК “Правий Сектор”, “УНСО”, “УСУ АТО”, “ГО СЗН та учасників АТО”, “ВСП”, “АЗОВ”, “Прикордонна служба”, “Асоціація АТО”, “ГФ “Патріот”, “Національна Гвардія”, “Медична рота”, “Муніципальна служба транспорту”, “ЛОС СЗБ АТО”, “СБУ”, “Альфа”, “Батальйон Львів”, “Спецпідрозділ Сокіл”, “МВС”, “ДІЯ” та інші військові бригади, земель загального користування в оренду на 5 років для проведення комунікацій та доріг, що дозволить нам розпочати будівництво довгоомріяного власного житла на власній приватній території. Питання №73 «Про затвердження ОК “Дачний кооператив “Патріот-1” проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок та надання земельних ділянок на вул. Замарстинівській».

Колишній голова Львівської ОДА Олег Синютка виділив учасникам російсько-української війни землю, яка була за межами населених пунктів, для будівництва власного житла поблизу Брюхович. Не забудовникам, не своїм заступникам, а ветеранам війни.

Після створення Львівської ОТГ територія, на якій знаходяться наші приватні ділянки, перейшла до ЛМР і тут з’явилися чиновники Садового.

Вони всіляко намагаються протидіяти законним правам учасників бойових дій. Розповідають про міфічний ліс на наших ділянках і про видумані багатоповерхівки. Вони хочуть у своїх меркантильних інтересах забрати у нас нашу землю, яку ми отримали, як Захисники України! Їм та меру Андрію Садовому віри немає, сподівання лише на депутатський корпус.

“Тому йдемо на сесію, аби поглянути в очі депутатам, які голосуватимуть за наші законні права. Результат голосування покаже: хто справді дбає про своїх Захисників, а хто лише вдає патріота в угоду власним інтересам”, – йдеться у повідомленні.

Початок о 10:00, пл. Ринок, 1.

Коментарі

Позначки: , , ,