Новини

У Львові у серпні відбудеться Media Forum 2021

Головна медійна конференція Центрально-Східної Європи Lviv Media Forum 2021 відбудеться 26-28 серпня у Львові.

Про це пише Четверта студія з посиланням на організаторів.

Команда планує провести форум офлайн. Виконавчий директор ГО «Львівський медіафорум» Юрій Опока зазначає: «Ми докладемо усіх зусиль, щоб провести форум саме в офлайн-форматі. Адже велика цінність Lviv Media Forum — це живе спілкування, яке творить неймовірну атмосферу. Щороку ми об’єднуємо не лише журналістів, медіаменеджерів, маркетологів та комунікаційників, а й представників громадянського суспільства, влади та бізнесу, аби обговорити актуальні теми у світі медіа».

Охочі відвідати медіафорум можуть пройти попередню реєстрацію за посиланням та першими отримувати інформацію про LMF 2021.

Фокусна тема події, програма та офіційний старт реєстрації будуть оголошені незабаром.

Нагадаємо, що VIII LMF мав відбутися у 2020 році, однак у зв’язку з пандемією, спричиненою COVID-19, подію було перенесено. За цей час організація «Львівський медіафорум» спрямувала свої ресурси на підтримку медіаспільноти та реалізувала 13 проєктів.

За 7 років подію відвідали понад 5500 учасників; участь у лекціях, дискусіях, майстер-класах та обговореннях взяли 600 спікерів з 50 країн світу. Команда ГО «Львівський медіафорум» створила екосистему людей, ідей та організацій, яка комплексно впливає на формування вільного демократичного медіаринку в Центрально-Східній Європі.

У попередні роки на майданчику медіафоруму виступали всесвітньо відомі журналісти, громадські діячі, лауреати Пулітцерівської премії та люди, які змінювали цей світ за допомогою слова, зокрема: Адам Міхнік, Енн Епплбом, Пітер Померанцев, Бернар-Анрі Леві, Денніс Чемберлін та інші. Тут ділились своїм досвідом та дискутували медійники з Reuters, Washington Post, BBC, The Wall Street Journal, The Guardian, Gazeta Wyborcza та інших світових медіа.

Щороку на медіафорумі підіймають важливі та актуальні для суспільства теми: свобода слова, корупція, війна, вільна журналістика, розвиток медіаринку, міжнародна політика.

LMF — це не просто медіатрадиція. Lviv Media Forum — це якісні знання, неординарний досвід, атмосфера та чудове місце для продуктивних знайомств із професіоналами з різних куточків України та світу.

Коментарі

Олег Довганик

Share
Published by
Олег Довганик

Recent Posts

З 13 травня парки Львова оброблятимуть від кліщів

Обробка триватиме 5 днів - до п’ятниці, 17 травня, включно. Мешканців закликають утриматися від відвідування…

30 хв. тому

Поїзд Київ – Херсон курсуватиме до Миколаєва

Ранкова ракетна атака

4 години тому

На Львівщину залетіло 12 ракет

Офіційна інформація

4 години тому

Зеленський прокоментував ракетний удар по Україні

Масований ракетний удар нациста Путіна в День памʼяті та перемоги над нацизмом у Другій світовій…

4 години тому