Новини

У Львові у медицину закопають ще 46 мільйонів

За таке рішення проголосувала комісія охорони здоров’я та соціального захисту.

Кошти Перше медичне об’єднання Львова та Друге медичне об’єднання Львова, яке використає для реалізації важливих проєктів, а саме:

– продовження робіт на об’єкті ізоляційно-діагностичного корпусу після коригування ПКД, виконання безпекових заходів з модернізації ліфта, оновлення електричного обладнання, створення укриття у 1ТМО;

– продовження робіт з реконструкції будівлі за адресою вул. Замарстинівська, 274 з метою створення умов для тимчасового проживання внутрішньо-переміщених осіб, завершення капітального ремонту пульмонологічного відділення за адресою вул. Коновальця, 22 та відділення фізичної реабілітації і раннього втручання за адресою вул. Генерала Т. Чупринки, 61, приведення електромереж до вимог безпеки та здійснення капітального ремонту приміщень для встановлення рентгендіагностичної системи за адресою вул. Раппопорта, 6 у 2ТМО.

«Ми сьогодні підтримали та проситимемо колег, щоб на сесії проголосували за додаткові понад 46 мільйонів гривень. Передусім йдеться про дитячу лікарню. Там завершують два великі проєкти, а саме ізоляційно-діагностичне та приймальне відділення, що дасть змогу справлятися з великим напливом пацієнтів. За день це 180-200 звернень , а це приблизно 120-140 госпіталізацій. Нас запевнили, що роботи на етапі завершення. Завдяки коштам, планують закінчити у цьому році. Відтак будуть створені усі належні умови для тих, хто потрапляє до лікарні»,- розповів голова комісії Валерій Веремчук.

Коментарі

Олег Довганик

Recent Posts

У Львові середня зарплата зросла до понад 22 тисяч гривень

А середня зарплата у Львові зараз складає 22 500 гривень, тут також місто Лева поділяє…

2 години тому

У Львові бракує водіїв громадського транспорту

І додав, що розпочався набір нової групи на навчання водіїв електротранспорту у комунальному підприємстві «Львівелектротранс»

3 години тому

Чотири навчальні заклади у Львові відмовились скеровувати учнів на вишкіл у центри національно-патріотичного виховання

у Львові працює 14 центрів національно-патріотичного виховання, відтак всі учні 10-11 класів міських шкіл вивчають…

4 години тому

Мешканець Стрия організував виробництво амфетаміну

у дачному будинку – справу скеровано до суду

5 години тому