Новини

У Львові троє іноземців порушили міграційне законодавство (ФОТО)

Громадян Республіки Туреччина віком 25, 26 та 30 років викрили оперативниками управління міграційної поліції Головного управління Національної поліції у Львівській області спільно з працівниками Головного управління державної міграційної служби у Львівській області, співробітниками Служби безпеки України у Львівській області та військовослужбовцями державної прикордонної служби у рамках проведення операції «Мігрант».

Про це пише Четверта студія з посиланням на поліцію Львівщини.

Як встановили правоохоронці, усі троє іноземців перебували в Україні понад дозволений законодавством строк. Порушників притягнуто до адміністративної відповідальності за ч.1 ст.203 (Порушення іноземцями та особами без громадянства правил перебування в Україні і транзитного проїзду через територію України) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Також винесено рішення щодо їх примусового повернення до країни громадянства

Нагадаємо, що від 1 вересня в Україні триває комплекс цільових профілактичних заходів «Мігрант», який проводиться з метою запобігання та протидії нелегальній міграції та іншим порушенням законодавства в міграційній сфері.

За три дні проведення операції на Львівщині правоохоронці викрили дев’ятьох громадяни інших держав, які порушили міграційне законодавство України.

Коментарі

Олег Довганик

Share
Published by
Олег Довганик

Recent Posts

Голова Держспецтрансслужби пояснив про рубежі оборони

Споруджувати укріплення в "мінус три поверхи" просто на кордоні неможливо, серйозна фортифікація йде далі

13 години тому

В Україні через співпрацю з Росією отримали понад 25 млн грн незаконного прибутку

Процесуальне керівництво в провадженні здійснює Офіс Генерального прокурора, оперативний супровід — Служба безпеки України

13 години тому

Садовий хоче взяти мільярд гривень кредиту

На будівництво сміттєпереробного заводу

14 години тому

Садовий знову поїхав за кордон

Провідує дітей

15 години тому