Новини

У Львові травмувалася пасажирка тролейбуса

У центрі Львова сьогодні, 9 жовтня, травмувалася жінка, яка вийшла з тролейбуса.

Як повідомила речник Нацполіції області Світлана Добровольська, попередньо встановлено, що  жінка вийшла з тролейбуса в салоні якого залишився візок з її дворічною онукою. Тролейбус рушив і жінка, намагаючись наздогнати його, впала на дорогу отримавши тілесні ушкодження.

«Жінку доставлено до лікарні, їй надають допомогу і встановлюють діагноз. Всі обставини пригоди – з‘ясовуються», – зазначила Добровольська.

Як повідомляє у Facebook активіст Святослав Товстига, посилаючись на свідків інциденту, «водій тролейбуса №12, у  не призначеному місці, на повороті вул. Січових Стрільців-Університетська, висаджував пасажирів. Не пересвідчившись, і не закривши двері почав рух до кінцевої зупинки, через це старша жінка і дитина травмувались (із слів свідка випали, хоч є інформація що їх затиснуло дверима) швидка на місці. Очікується поліція для оформлення ДТП».

Згодом, він уточнив, що «станом на 13:03 хв, водій висаджував пасажирів перед переходом, не пересвідчився, що всі вийшли і закрив двері, через це затиснуло коляску із дитиною, жінка біжучи за тролейбусом травмувала ногу, дитина не постраждала. Жінці яка травмувала ногу 56 років».

Коментарі

Ольга Корнієнко

Share
Published by
Ольга Корнієнко

Recent Posts

Юрій Холод привітав мешканців Львівщини з Великоднем

На Львівщині святять паски

9 години тому

На Закарпатті роми стали проти мобілізації

Стрілянина біля ТЦК

14 години тому

У Львові 65% пасажирів користуються ЛеоКарт

65% пасажирів міського громадського транспорту оплачують/реєструють свої поїздки картками ЛеоКарт – загальними, студентськими, учнівськими та…

18 години тому

Львів та Фрайбург розширюють співпрацю

обговорили нові проєкти

1 день тому

Синоптики застерігають про надзвичайну пожежну небезпеку на 4 – 6 травня

у Львівській громаді зафіксували уже 50 пожеж в екосистемах, з них 18 – великі, площа горіння яких…

1 день тому