Новини

У Львові створять Єдиний центр надання соціальних послуг

У Львові реформують сферу соціального захисту, щоб створити єдиний потужний центр надання соціальних послуг. Аби врахувати всі пропозиції, у стінах мерії провели публічне обговорення з представниками громадських організацій, які працюють у цій галузі.

Про це пише Четверта студія з посиланням на прес-службу ЛМР.

«Нові виклики вимагають нових рішень. Працюємо над створенням у Львові єдиного центру надання соціальних послуг. Ця реорганізація повинна стати повним перезавантаженням системи в нових реаліях, тому все має бути максимально продумано. Тому спільно з профільною депутатською комісією зустрілися з представниками громадських організацій, які працюють в цій галузі, та разом обговорили нововведення, які нас чекають», – зазначив Євген Бойко, в.о. директора департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради.

Зокрема, врахували пропозиції громадських організацій щодо створення наглядової ради при новій структурі та окремого і незалежного підрозділу з моніторингу якості надання соціальних послуг. Також на зустрічі запропонували систему співфінансування містом та донорами уже діючих соціальних послуг.

Нагадаємо, основна мета такого реформування – оптимізувати сферу соціального захисту та покращити якість надання соціальних послуг. Насамперед, йдеться про зменшення адміністративного персоналу деяких міських центрів, натомість збільшення соціальних працівників, психологів тощо.

Коментарі

Олег Довганик

Share
Published by
Олег Довганик

Recent Posts

Міноборони планує додати функцію електронних направлень на ВЛК через Резерв+

Дмитро Лазуткін сьогодні повідомив, що висновки військово-лікарської комісії для військовозобов'язаних громадян України дійсні п'ять років

1 годину тому

На Львівщині змінився військовий комендант

Раніше був Тарас Грень

2 години тому

У Львові маршрутки курсують до 20 години

Мешканці скаржаться на роботу транспорту

4 години тому

Україна втратила 40% Вовчанська

росіяни сконцентровані на напрямках населеного пункту Липці, Вовчанськ і на лівому-правому флангу міста Вовчанськ

4 години тому