У Львові студенти поділилися світлинами умов проживання в гуртожитку (ФОТО)

Новини 14 Лютого, 2022 1 144

ЛНУ ім Франка

Вартість проживання – 750 гривень в місяць

Сирість, пліснява та нестача місця та нестерпні умови. Студенти ЛНУ поділилися з журналістами умовами проживання в гуртожитку.

Як пише “Четверта студія”, про це повідомляє Варта1.

Зокрема гуртожиток №2 ЛНУ ім. Івана Франка розташовується на території студмістечка за адресою Медової Печери 39-А. Будівля має 12 поверхів, на кожному з яких знаходяться двох, трьох та чотиримісні кімнати. Гуртожиток поділений на блок, де загалом проживає приблизно півтори тисячі студентів. Через велику кількість поверхів споруду свого часу оснастили ліфтом, але як розповідають самі студенти, він не працює ще з кінця 70-х років минулого століття.

На правах анонімності студенти, які проживають у другому гуртожитку ЛНУ ім. Франка, поділилися журналістами реальними світлинами умов, у яких їм доводиться мешкати, та поділилися своїми враженнями. Однією з претензій студентів до адміністрації є проблеми з інтернетом, адже з поглибленням діджиталізації процесу навчання він стає просто необхідною річчю.

«Попри те, що тут стіни ходуном ходять, важливіше, що з інетом сильні проблеми. На весь гуртожиток доступний лише один провайдер, а він надає далеко не найкращі послуги», – говорять студенти.

Також молодь нарікає на нехтування керівництвом гуртожиток необхідних норм при заселенні людей у кімнати.

Коментарі

Позначки: , ,