Новини

У Львові стартує реєстрація на шкільні спортивні ліги сезону 2024/2025

Відзавтра, 15 вересня, стартує реєстрація команд на львівські спортивні шкільні ліги нового сезону, в якому учні змагатимуться аж із 11 видів спорту. Реєстрація триватиме до 30 жовтня, а переможців усіх ліг визначать навесні наступного року.

Про це пише Четверта студія з посиланням на прес-службу ЛМР.

У новому, третьому сезоні шкільних спортивних ліг львівські учні змагатимуться у ще більшій кількості видів спорту. Адже окрім звичних баскетболу, волейболу, футзалу, черліденгу, легкої атлетики та флорболу, до програми шкільних ліг додаються регбі-5, воркаут, гандбол, кіберспорт та спортивне орієнтування.

Також у новому сезоні розширять вікові групи, щоб охопити ще більше учнів. А кількість дівчат і хлопців збалансують в усіх видах спорту для гендерної рівності. Загалом у цьому сезоні запланували залучити до спортивних ліг понад 15 тисяч школярів. Змагання проведуть упродовж 10 місяців.

Реєстрація команд стартує з 15 вересня і триватиме до 30 жовтня на офіційному сайті Львівських спортивних шкільних ліг –  scl.lviv.ua. Переможців усіх ліг визначать до 15 травня 2025 року.

Нагадаємо, львівські спортивні шкільні ліги інтегровано у всеукраїнську систему «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги». Це дозволяє львівським школярам брати участь у змаганнях загальнонаціонального масштабу. Переможці міського етапу з баскетболу, волейболу, футзалу, спортивного орієнтування, черліденгу, гандболу та регбі-5 зможуть взяти участь в обласному та всеукраїнському етапах.

Коментарі

Олег Довганик

Share
Published by
Олег Довганик

Recent Posts

На Львівщині першого заступника сільського голови викрито на одержанні 4 000 доларів США хабаря

За процесуального керівництва Львівської обласної прокуратури на вимаганні та одержанні неправомірної вигоди викрито першого заступника…

41 хв. тому

Грошове забезпечення членам сімей полонених, заручників, інтернованих та зниклих безвісти за особливих обставин

Зверніть увагу, що для призначення виплати безвісно відсутнім військова частина вважає захисника, зниклого безвісти під…

47 хв. тому

Підозрюваного у вбивстві Фаріон залишили в СІЗО ще на два місяці

Підозрюваного у вбивстві Фаріон залишили в СІЗО ще на два місяці - до 17-го листопада…

3 години тому