Новини

У Львові стартує проект «ECO LIFE: життя у стилі еко»

Економічний факультет Львівського національного університету імені Івана Франка, Львівська міська рада та Національна туристична організація України запрошують на відкриття проекту «ECO LIFE: життя у стилі еко», яке відбудеться 4 грудня 2018 р. о 12:00 год у Дзеркальній залі Університету (вул.Університетська, 1).

Про це повідомили організатори.

Проект «ECO life: життя у стилі еко» – це освітня платформа для розвитку еко-трендів у середовищі міста. Він зорієнтований на підприємливу, ініціативну учнівську та студентську молодь, готову змінювати усталені стереотипи. Проект спрямовано на розвиток співпраці між владою, освітою та бізнесом у сфері впровадження екологічних стратегій у повсякденне життя міста. Кінцевою метою проекту є розроблення учнями та студентами еко-проектів, спрямованих на пропагування життя у стилі ЕКО!

Проект передбачає організацію низки круглих столів за напрямами: HoReCa; установи, організації та офіси; дитячі дошкільні заклади та заклади середньої освіти; домогосподарства; а також навчання, моніторинг екологічної проблематики, розроблення еко-проектів та їх представлення.

У Львові стартує проект «ECO LIFE: життя у стилі еко»

У Львові стартує проект «ECO LIFE: життя у стилі еко»

У Львові стартує проект «ECO LIFE: життя у стилі еко»

«ECO LIFE: життя у стилі еко» – це суспільно-орієнтована складова трансформації еко-свідомості та культури суспільства, бізнесу, актуалізації екологічної проблематики та популяризації еко-виробництва і еко-технологій.

Організатори запрошують всіх небайдужих долучитися до реалізації студентських ідей та пропагування еко-трендів у середовищі міста!

Коментарі

Олег Довганик

Recent Posts

Львів святкує День народження

Мер ще досі Садовий

22 години тому

Львівщина отримала 30 позашляховиків від британців

Цього разу близько 50 британців наважилися подолати багато кілометрів, аби особисто доправити цей транспорт

22 години тому