Новини

У Львові штраф за неналежне паркування можна сплатити за допомогою QR-коду

Відтепер штраф за неналежне паркування у Львові можна сплатити за 3 хвилини – через QR-код на сайті міського управління безпеки: https://inspector.lviv.ua/. Раніше водії-порушники такі оплати здійснювали тільки за реквізитами: у банку або за допомогою мобільних додатків.

Про це пише Четверта студія.

«У повідомленні про притягнення до адміністративної відповідальності, яке залишає інспектор з паркування на автомобілі, тепер є QR-код. Відсканувавши його, водій “потрапляє” на наш сайт і може здійснити оплату онлайн. Тобто тепер це можна зробити набагато швидше, бо водію не потрібно окремо вводити реквізити, аби оплатити через мобільні додатки. Чи навіть йти до відділення банку», – пояснили в управлінні безпеки ЛМР.

Загалом, у Львові до інспектування на вулицях міста залучено 50 інспекторів з паркування. Кожен із них щоденно оформляє в середньому 35 повідомлень про притягнення водіїв до адміністративної відповідальності. У цьому році, станом на 18 листопада, від сплати штрафів за неналежне паркування до міського бюджету надійшло понад 40 млн грн.

Перелік майданчиків для паркування – на Геопорталі Львова.

Львівська міська рада вкотре закликає водіїв не паркувати свої авто з порушенням правил дорожнього руху, зокрема, під знаками «зупинка заборонена», «стоянка заборонена», на перехрестях. Хаотичне паркування ускладнює дорожній рух, а також, в умовах воєнного стану, проїзд спецтранспорту, який забезпечує життєдіяльність міста та допомагає Збройним силам України.

Коментарі

Олег Довганик

Share
Published by
Олег Довганик
Tags: штраф

Recent Posts

Премії та надбавки чиновникам скасують. Гроші підуть на ЗСУ

Чиновники Садового роками нараховують собі космічні премії

15 години тому

Рада дозволила надалі виловлювати людей на вулицях

Продовжила дію воєнного стану

16 години тому

Тимошенко доручила Цимбалюку вивести зі сплячки партійців Львівщини

Лідерка Батьківщини під час війни активізувала політичну діяльність

17 години тому

З 13 травня парки Львова оброблятимуть від кліщів

Обробка триватиме 5 днів - до п’ятниці, 17 травня, включно. Мешканців закликають утриматися від відвідування…

21 годину тому