У Львові інвестор хоче збудувати багаторівневий паркінг

Новини 03 Березня, 2021 2 703

У Львові приватний інвестор хоче збудувати багаторівнений паркінг

На вулиці Трускавецькій

Комісія транспорту, зв’язку та міської мобільності розглянула погодження на будівництво багаторівневого паркінгу на вулиці Трускавецькій.

Про це інформує прес-служба Львівської обласної організації партії “Європейська Солідарність”, пише Четверта студія.

«Приватна структура хоче будувати багаторівневий паркінг на 200 паркомісць, з тим, щоб розвантажити внутрішні території, міжквартальні, в зоні щільної забудови. Це вул. Трускавецька поблизу вул.Кульпарківської, там новобудови – місця всім не вистачає, тому ми дали цій приватній структурі згоду на будівництво. Однак ще дві комісії треба пройти. Надіюсь наступна сесія затвердить це рішення. Бо ця проблема у Львові нагальна – багаторівневі паркінги. Їх мало будується», – повідомив Володимир Лесик, секретар комісії, депутат “ЄС”.

Депутат уточнив, що погодили наразі перший паркінг та пояснив: «Переважно всі хочуть будувати паркінги, а потім виростають багатоповерхівки. А машини треба кудись дівати, вони паркуються хаотично в дворах, на дитячих майданчиках, що перешкоджає нормальному життю мешканців. Треба всіляко сприяти, щоб приватні інвестори інвестували в це кошти».

Також на комісії було погоджено детальний план території щодо будівництва дороги в садовому кооперативі на Голоско, а також збільшення кількості працівників у службі евакуаторів Львівавтотрансу згідно штатного розпису.

Володимир Лесик пояснив: «Ми їм це погодили. Це єдина служба, яка зараз працює, щодо евакуації неправильно припаркованого транспорту, що блокує як рейковий транспорт і найбільше потерпають надзвичані служби, які не можуть доїхати в двори.»

Коментарі

Позначки: , ,