Новини

У Львові пропонують закінчити ті об’єкти, які були розпочаті ще минулого року

У Львові пропонують закінчити ті об’єкти, які були розпочаті ще минулого року

Відбулося чергове засідання комісії підприємництва, інвестицій, цифрової трансформації та спадщини. Депутати підтримали пропозицію звільнення у 2023 році від сплати податку на нерухоме майно та плати за землю суб’єктів підприємницької діяльності, власність яких постраждала внаслідок військової агресії російської федерації проти України, – розповідає заступник голови комісії, депутат фракції “Європейська Солідарність” Володимир Марусяк.

Про це пише Четверта студія з посиланням на інформаційний портал ЛМР.

“Закликаю підприємців, власність яких постраждала внаслідок повномасштабного вторгнення, звертатися з відповідним запитом до Львівської міської ради. Крім того, ми сьогодні розглянули ще одне важливе питання – розподіл коштів бюджету розвитку Львівської міської територіальної громади на 2023 рік. Через війну, маємо й справді дуже мало коштів, то важливо все ж таки закінчити ті об’єкти, які були розпочаті ще минулого року. Це стосується і ремонтів вулиць, закладів освіти та медицини, а також передбачити кошти для громад, які були приєднаними до Львова, аби люди не почувалися покинутими”, – зазначив Марусяк.

Додамо, під час засідання комісії депутати також розглянули питання і внесли відповідні правки щодо пропозиції створення наглядових рад в комунальних підприємствах «Львіводоканал» та «Львівсвітло» як пілотних проєктів. За пропозицією комісії пропонується збільшити кількість підприємств, де функціонуватимуть наглядові ради.

 

Коментарі

Олег Довганик

Share
Published by
Олег Довганик

Recent Posts

Мешканців Львівщини просять економити світло

Аварійні відключення стали необхідним кроком для збереження енергосистеми України — брифінг

2 години тому

Момент замаху на Фіцо

Відео

2 години тому