Новини

У Львові прокурори пішли до дітей

Минулої п’ятниці відзначався Європейський день боротьби з торгівлею людьми – злочином, який продовжує загрожувати мільйонам людей по всьому світу. Зокрема, цей день має на меті підвищення обізнаності суспільства щодо сучасних проявів торгівлі людьми.

Про це пише Четверта студія з посиланням на Львівську обласну прокуратуру.

Ювенальні прокурори Львівської обласної прокуратури та окружних прокуратур разом із Службою у справах дітей Львівської міської ради організували масштабний інформаційно-просвітницький захід у школах Львова та області. Понад 1000 учнів різного віку взяли участь у лекціях, які проводили наші ювенальні прокурори. Головна мета цих заходів – навчити дітей розпізнавати ознаки торгівлі людьми, уникати ризиків та знати, як захистити себе.

Прокурори активно залучаються до підвищення обізнаності молоді щодо правових аспектів боротьби з цим злочином. Вперше лекції проводились саме за участі представників обласної прокуратури, що дало змогу глибше ознайомити школярів із правовими питаннями та реальними заходами протидії.

Робота прокурорів – не лише покарання злочинців, а і попередження злочинів. Відтак співпраця з навчальними закладами буде продовжуватися і надалі.

Тільки спільними зусиллями можемо створити безпечне середовище для нашої молоді та допомогти запобігти жорстоким злочинам, пов’язаним із торгівлею людьми.

Коментарі

Олег Довганик

Share
Published by
Олег Довганик

Recent Posts

Павло Табаков та інші відомі артисти заспівають у Львові

легендарні хіти української естради при свічках

44 хв. тому

На Львівщині перекинувся автомобіль

травмовані троє осіб, поліцейські встановлюють обставини

1 годину тому

Садовий знову забув про комунальні проблеми Львова

Мер Львова написав пост про вибори у Молдові

1 годину тому