Новини

У Львові презентували ідеологію та основні завдання партії “Європейська Солідарність”

Україна заходить у період турбулентності, тому на парламентських виборах важливо зберегти та примножити ті досягнення, які здобуті за п’ять років.

Олег Синютка

Про це на прес-конференції у Львівському прес-клубі заявила перший заступник голови ВРУ Ірина Геращенко, передає кореспондент “Четвертої студії“. 

Геращенко спільно з екс-головою Львівської ОДА Олегом Синюткою презентували ідеологію та основні завдання партії “Європейська Солідарність”.

Ірина Геращенко. Фото 4studio

Зокрема Геращенко наголосила, що в Україні триває парламентська виборча кампанія.

“Ми вважаємо цей указ далеким від законності і сам президент, зрештою, це підтвердив, коли він апелював від “дуже дякую” до того, що це політична доцільність. Але у державі все має будуватись на законі, а не на політичній доцільності”, – сказала Геращенко.

У Львові презентували ідеологію та основні завдання партії “Європейська Солідарність”. Фото 4studio

Вона також відзначила, що партія “Європейська Солідарність” відстоюватиме НАТО та ЄС, адже НАТО – це “безпекова парасоля” для України, а вступ України у ЄС забезпечить впровадження економічних реформ та запрацювання галузі економіки.

У Львові презентували ідеологію та основні завдання партії “Європейська Солідарність”. Фото 4studio

“Ми – це політичний спецназ, команда, яка має досвід системної роботи”, – відзначила Геращенко і додала, що це особливо важливо зараз, коли Україна входить у період турбулентності.

У Львові презентували ідеологію та основні завдання партії “Європейська Солідарність”. Фото 4studio

Олег Синютка наголосив, що “Європейська Солідарність” суттєво оновлює свої ряди і подякував львів’янам та мешканцям області за їх політичну стабільність у своїх симпатіях.

Коментарі

Олег Довганик

Recent Posts

Львів святкує День народження

Мер ще досі Садовий

12 години тому

Львівщина отримала 30 позашляховиків від британців

Цього разу близько 50 британців наважилися подолати багато кілометрів, аби особисто доправити цей транспорт

13 години тому