Новини

У Львові працівникам найбільших парків дозволили складати протоколи на порушників правил вигулу собак

Працівники парку «Знесіння» і Стрийського парку отримали повноваження складати протоколи про адміністративне порушення у разі виявлення на території своїх парків осіб, які порушують правила вигулу собак. Йдеться зокрема про вигул собак без намордника, нашийника і повідка, а також у разі не прибирання за своїми улюбленцями.

Відповідне рішення прийняв сьогодні виконавчий комітет ЛМР, пише Четверта студія.

«Основним, хто має право складати такі протоколи залишається, все ж таки ЛКП «Муніципальна варта». Та, зважаючи на великі території парків, де вигулюють собак з порушеннями, ми розширюємо перелік ЛКП, які матимуть право складати протоколи щодо недотримання правил вигулу собак.

Також патрульна поліція готова долучатися до викликів у разі складних випадків», – доповіла Наталя Алєксєєва, керуюча справами виконавчого комітету ЛМР.

До відома, за даними управління охорони здоров’я Львівської міської ради, кількість звернення до ТМО №1 щодо укусів тварин зростає. Так, якщо за весь 2023 рік було 569 звернень щодо укусів. То за перше півріччя цього року до ТМО №1 вже звернулася 851 особа щодо покусів. З них 194 – це діти.

За період 2023 року і першу половину 2024 року фахівці ЛКП «Муніципальна варта» склали 481 протокол щодо порушень правил вигулу собак у Львові.

Коментарі

Олег Довганик

Share
Published by
Олег Довганик
Tags: собаки

Recent Posts

На Львівщині першого заступника сільського голови викрито на одержанні 4 000 доларів США хабаря

За процесуального керівництва Львівської обласної прокуратури на вимаганні та одержанні неправомірної вигоди викрито першого заступника…

34 хв. тому

Грошове забезпечення членам сімей полонених, заручників, інтернованих та зниклих безвісти за особливих обставин

Зверніть увагу, що для призначення виплати безвісно відсутнім військова частина вважає захисника, зниклого безвісти під…

40 хв. тому

Підозрюваного у вбивстві Фаріон залишили в СІЗО ще на два місяці

Підозрюваного у вбивстві Фаріон залишили в СІЗО ще на два місяці - до 17-го листопада…

3 години тому