Новини

У Львові працівник поліції та інспектор з паркування попалися п‘яними за кермом

У Львові сьогодні, 16 квітня, упродовж ночі працівники поліції затримали двох водіїв за підозрою у керуванні транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння.

Про це повідомляє УНІАН.

Як повідомив на сторінці у Facebook ГО «Варта-1», яка співпрацює з правоохоронцями, депутат Львівської міської ради Ігор Зінкевич, «зі слів свідків, водіями, в яких поліцейські запідозрили стан алкогольного сп’яніння, виявилися співробітник карного розшуку та інспектор з паркування у місті Львові».

Скриншот/Facebook

«16 квітня активісти Pitbull Lviv (спільнота громадських активістів – УНІАН) були присутні на затриманні поліцією водіїв за підозрою в стані алкогольного сп‘яніння. Водій автомобіля Volkswagen Tiguan (зі слів свідків, працівник карного розшуку Галицького району) при підозрі на стан алкогольного сп‘яніння відмовився здавати тест на драгері», – повідомляє Зінкевич.

Він також інформує, що «вже пізніше поліція затримала іншого водія на проспекті В‘ячеслава Чорновола: Volkswagen Passat рухався без увімкнених фар ближнього світла. Під час спілкування з водієм (з його ж слів, він працює інспектором з паркування у Львові), в нього було помічено ознаки алкогольного сп`яніння і при перевірці на драгері показало 0,55 проміле».

Фото: ФБ/Ігор Зінкевич

У прес-службі Патрульної поліції Львівської області уточнили, що автомобіль Volkswagen Tiguan був зупинений у центрі міста, на розі вул. Дорошенка та Костюшка.
«Цієї ночі патрульні склали протоколи на 7 водіїв у нетверезому стані. Один із протоколів склали на перетині вул. Дорошенка – Костюшка на водія автомобіля Volkswagen Tiguan. Матеріали скерують до суду, який прийме рішення», – повідомили у прес-службі патрульної поліції.

Водночас, у патрульній поліції відмовилися коментувати інформацію про те, чи за кермом зазначених іномарок могли перебувати працівник карного розшуку та інспектор з паркування.

Нагадаємо, 15 квітня, своє професійне свято відзначали працівники карного розшуку України.

Довідка. Pitbull Lviv – спільнота громадських активістів, які долучаються до нічного патрулювання вулиць міста з метою виявлення п‘яних водіїв за кермом про що повідомляють у поліцію.

У 2018 році у Львові, на базі управління безпеки міста Львова було створено відділ інспекторів, які мають право приймати рішення щодо штрафування за порушення правил зупинки, стоянки та паркування транспортних засобів.

 

Коментарі

Ольга Корнієнко

Share
Published by
Ольга Корнієнко

Recent Posts

Верховна Рада збирається заборонити публікувати в Реєстрі судові рішення стосовно мобілізації та військового обліку

Вочевидь, у разі прийняття законопроекту, громадськість не зможе дізнатися, яка практика складається з питань мобілізації…

2 хв. тому

У Зеленського вперше заговорили про мир

Саміт стане платформою для діалогу щодо шляхів досягнення всеохопного, справедливого й тривалого миру для України

39 хв. тому