Новини

У Львові попрощалися з загиблою в трагічній аварії монахинею Ольгою Дуплецою (ВІДЕО)

У Львові поховали монахиню Ольгу Дуплецу із Конгрегації сестер Францисканок Родини Марії. Жінка відійшла у вічність внаслідок жахливої аварії, що трапилась 20 листопада у центрі Львова.

Як пише “Четверта студія”, про це інформує «Вголос».

Сьогодні, 25 листопада, у Львові попрощались з загиблою під колесами маршрутки монахинею Катедрального собору Внебовзяття Пресвятої Діви у Львові (Латинська катедра) Ольгою Дуплецою.

Монахиня працювала на парафіяльній кухні плебанії та була настоятелькою згромадження Сестер Францішканки Родина Марії.

О 11.00 відбулася молебень на вервиці за душу сестри, о 11.30 – меса.

“Сьогодні, на цій поминальній літургії, ми виражаємо вдячність за різноманітне, незліченне добро в житті сестри Ольги. В той же час, у вічному житті ми бачимо її посмішку, з якою вона дивилася на нас з любов’ю і вдячністю. Ця твоя делікатна усмішка, сестро Ольго, якою ти часто потішала нас, додає впевненості у щасті, яке ти вже осягнула шляхом невимовної дороги страждань, яку сьогодні ми можемо прирівняти лише до дороги страждань Ісуса Христа. Ця дорога страждань – це ті кілька кілометрів страждань, якими ти позначила львівські вулиці, так як Ісус позначив своїми стражданнями вулиці Єрусалиму”, – зазначили під час поминальної меси у Латинському катедральному соборі.

Сестру Ольгу поховали на Личаківському кладовищі у гробівці сестер-францисканок.

Нагадаємо, сестра Ольга відійшла у інший світ внаслідок моторошного інциденту, який трапився зранку 20 листопада в центрі Львова за участі приміської маршрутки №138.

Водій здійснив наїзд на двох монахинь, що переходили дорогу на перехресті проспекту Свободи та вулиці Дорошенка. 67-річну сестру Галину відкинуло від удару, через що її госпіталізували з травмами.

Водночас, під колесами маршрутки опинилась 48-річна сестра Ольга. Її тіло водій протягнув під капотом вулицями міста аж до кінцевої зупинки.

Коментарі

Кенцало Юра

Share
Published by
Кенцало Юра

Recent Posts

Мешканців Львівщини просять економити світло

Аварійні відключення стали необхідним кроком для збереження енергосистеми України — брифінг

37 хв. тому