Новини

У Львові попередили про ймовірні проблеми з роботою е-щоденників

За словами першого заступника міського голови Львова Андрія Москаленка, за останні два тижні функціонування у львівських школах електронних журналів/щоденників було зафіксовано аномальне навантаження на інформаційну систему.

Про це пише Четверта студія з посиланням на прес-службу ЛМР.

Зокрема, навантаження сягнуло 64 млн запитів у хвилину на Інформаційно-комунікаційну систему НІТ (Навчання і Технології). Наразі система підтримки блокує та відбиває загрози, втім в управлінні ІТ ЛМР попереджають, що це може впливати на швидкість роботи ресурсів.

«Від 1 вересня у школах Львова запущено нову систему електронного щоденника. За останніх два тижні функціонування системи у Львові на систему йде постійна атака – зафіксовано до 64 млн запитів в хвилину. Поки що, на щастя, система підтримки всі загрози блокує і відбиває. За що їм велика подяка.

Ворог дуже явно не хоче, щоб система працювала», – зазначив Андрій Москаленко.

Відтак, міське управління інформаційних технологій просить освітян, учнів та батьків поставитись із розумінням до можливих тимчасових змін у швидкості роботі системи.

Нагадаємо, у всіх школах Львівської міської територіальної громади запровадили електронні журнали/щоденники. Так, Львів став першим українським містом, яке запровадило єдину систему для всіх навчальних закладів.

Запуск системи та її підтримку, за підсумками конкурсу, здійснює Інформаційно-комунікаційна система НІТ (Навчання і Технології) товариства з обмеженою відповідальністю «Лаєнвуд Софтвер Україна».

Коментарі

Олег Довганик

Share
Published by
Олег Довганик

Recent Posts

Садовий планує взяти позику на 840 мільйонів гривень для переробки сміття

На сайті Львівської міськради підготували та оприлюднили проєкт ухвали про здійснення запозичення до бюджету Львівської…

8 години тому

У Львові просять встановити пам’ятник Шухевичу

Військові звернулись до Садового

8 години тому

У Львові депутати стали на захист академії сухопутних військ

Звернулись всі разом, щоб ми не плутали інцидент між двома фізичними особами, який відбувався, слідча…

9 години тому

Водій маршрутки у Львові розпилив газовий балончик у обличчя чоловіку

Залізничний районний суд визнав винним водія Львівського комунального підприємства АТП-1 в умисному тілесному ушкодженні

12 години тому