Новини

У Львові помер професор медуніверситету Іван Готь

Чоловік 13 років він був деканом стоматологічного факультету Львівського національного медичного університету імені Данила Галицького.

Про смерть професора повідомив його колега Мирон Угрин, передає Четверта студія.

У вівторок, 9 листопада, на 79 році життя помер професор, колишній декан факультету стоматології Львівського медуніверситету Іван Готь.

«Відійшов у вічність мій вчитель, колега, друг професор Готь Іван Мирославович, світла людина, життєлюб, людина яка підтримувала все передове в стоматології, зокрема дентальну імплантацію. Ми всі сумуємо і висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким… Спочивайте з Богом, вчителю…”, – йдеться в повідомленні Мирона Угрина.

Зазначимо, що сьогодні, 10 листопада, о 17:00 у капличці на вул. Пекарській відбудеться парастас. А у четвер о 13:00 розпочнеться чин похорону.

Довідково.

Іван Готь народився 13 травня 1942 року у с. Гаї на Львівщині. З 1992 року очолював кафедру хірургічної стоматології та щелепно-лицевої хірургії Львівського національного медуніверситету ім. Данила Галицького.

13 років він був деканом стоматологічного факультету. Був членом президії щелепно-лицевих хірургів України, співзасновником Асоціації черепно-щелепно-лицевих хірургів України та Асоціації стоматологів Львівщини.

Очолював Центр з надання допомоги дітям із вродженими вадами і пухлинами щелепно-лицевої ділянки. Автор понад 200 наукових праць, 8 монографій, співавтор 2 авторських свідоцтв, 6 патентів України. У 2001 році Американський біографічний інститут присвоїв йому звання “Людина року”.

Коментарі

Олег Довганик

Recent Posts

Керівник фракції Порошенка у Львові вляпався у скандал

Заявив, що Нацгвардія не воює

6 години тому

Як виглядає Вовчанськ

Місто, як повідомляє один із поліцейських, що знаходяться там, знаходиться під постійним вогнем противника

6 години тому

В Україні розпочався протест далекобійників

Через закон про мобілізацію

6 години тому

Ворог дискредитує українську владу та зриває мобілізацію

ЦПД опублікував ІПСОшні тези, які вилізли напередодні набрання чинності «мобілізаційним законом»

6 години тому